Recomandare doctor pentru rinoplastie
Eu as recomanda cu drag pe domnul Doctor Chawi Youssef pentru rinoplastie, eu dupa 7 zile Ce am dat jos atela am si vazut rezultatul, pot sa va arat!!!
Buna, s-a operat cineva la domnul doctor Serban Porumb din Oradea? Imi puteti spune cum a decurs operatia, daca sunteti multumite de rezultat si un pret aproximativ? Oscilez intre domnul doctor Porumb si Lucian Fodor din Cluj. Merci.
m am operat acum fix o luna si eram incantata de rezultat, insa acum nasul s a mai dezumflat putin si odata cu asta a reaparut o “galma”/ cocoasa mica pe care o aveam dinaintea operatiei. oare este inca umflat si d aia a reaparut sau asa va ramane si m am operat degeaba? a mai patit cineva asa ceva?
S-a operat cineva de curand la doctorul Octavian Badea?stiti mai multe despre dansul?
Buna fetelor, si eu sunt programata la operatie la nas in data de 9 noiembrie, nu am mari probleme o mica deviatie de sept si partea de sus a nasului parca arata osul turtit. Sunt complexata de cum arata si m-am hotarat sa ma operez. Sunt din Oradea si nu ma operez la nici un medic mediatizat.
Vreau sa va intreb daca doare dupa operatie, si in cat timp va-ati revenit? Aveti restrictii cand incepeti lucrul?
Vreau sa va intreb daca doare dupa operatie, si in cat timp va-ati revenit? Aveti restrictii cand incepeti lucrul?
Buna fetelor! In sfarsit am ajuns si eu la consultatii! Am fost la Dr Fodor si Dr Antohi. Ideea este ca unul recomanda operatie inchisa iar celalat deschisa. La mine este forma de corectat si o deviatie de sept, e ceva de lucru fara a fi complicat insa. Ambii medici au experienta insa tind sa cred ca pt o corectie mai ampla si rezultat mai sigur, rinoplastia deschisa este mai indicata. Voi ce parere credeti?
Expertiza dr Fodor este operatia inchisa in toate cazurile (cred) iar Dr Antohi deschise pt mai multa acuratete.
Expertiza dr Fodor este operatia inchisa in toate cazurile (cred) iar Dr Antohi deschise pt mai multa acuratete.
Eu zic ca la tine trebuie rinoplastie deschisa Daca vrei sa corectezi deviatia de sept :) asa am avut eu acum aproape o luna in urma!
Anamaria, si ti-ai facut la Dr Antohi? Esti multumita? S a mai desumflat acum? Poti iesi in lume cu nasucul fara sa isi dea nimeni seama ca te ai operat?
Mersi!
Mersi!
Buna Monica
Eu mi am facut la Chawi ( world estetica) sunt multumita
Nu m am umflat mai deloc, deja dupa ce a dat atela jos am fost mult mai ok
Nici nu iti dai seama ca am fost operata macar si doctorul a spus, a doua saptamana am si aplicat machiaj, Inca e umflat si simt discomfort dar Chiar arata bine
Eu mi am facut la Chawi ( world estetica) sunt multumita
Nu m am umflat mai deloc, deja dupa ce a dat atela jos am fost mult mai ok
Nici nu iti dai seama ca am fost operata macar si doctorul a spus, a doua saptamana am si aplicat machiaj, Inca e umflat si simt discomfort dar Chiar arata bine
Buna Anamaria,
Am și eu o programare la domnul dr Chawi. Poți sa îmi zici te rog cum a decurs operația ta ? Ești mulțumită de rezultat este exact ceea ce ți ai dorit? Îmi poți arată te rog poze cu before and After?
Aici nu am văzut nimic scris de domnul dr Chawi.
Îți mulțumesc !
Am și eu o programare la domnul dr Chawi. Poți sa îmi zici te rog cum a decurs operația ta ? Ești mulțumită de rezultat este exact ceea ce ți ai dorit? Îmi poți arată te rog poze cu before and After?
Aici nu am văzut nimic scris de domnul dr Chawi.
Îți mulțumesc !
Buna Daiana
Sigur ca iti pot arata poze sa-mi un nr de whap ceva
Eu Chiar sunt multumita de el sincer
Nasul meu pare natural am abia o luna si deja au trecut cicatrici etc nici nu iti dai seama ca am fost operata
I-l recomand cu drag!
Sigur ca iti pot arata poze sa-mi un nr de whap ceva
Eu Chiar sunt multumita de el sincer
Nasul meu pare natural am abia o luna si deja au trecut cicatrici etc nici nu iti dai seama ca am fost operata
I-l recomand cu drag!
Buna fetelor! Ati putea sa imi recomandati un doctor bun din Timisoara pentru rinoplastie? Mersi:*
Buna tuturor am 3 saptamani de cand mam operat de rinoseptoplastie, cand mi sa dat atela jos am avut un soc imi venea sa urlu aveam un nas foarte lat si umflat nu stiu Daca e normal sa fie asa domnul doctor a spus ca se desumfla dar latimea nasului nu ma convinge eu am avut o deviatie de sept si mia modelat varful nasului care era foarte putin lasat in jos practic la ridicat un pic, pozitiv este ca deviatia a iesit perfect dar de la jumatea nasului il vad foarte lat si umflat sunt foarte speriata va rog sa imi spuneti daca e normal va multumesc
buna! da. e normal. si nasul meu era mult mai umflat decat e acum. nici acum nu s a dezumflat complet si am o luna si jumatate. se schimba forma cu timpul. maseaza l de la varf spee frunte.
La Serban Porumb s-a operat cineva? Cam cat costa o operatie?
Giulia, daca te ai operat la antohi vei fi ok.e doar chestie de timp.vei fi ok.bafta!
Buna fetelor este prima data cand postez aici. Am avut o operatie de rinoplastie acum 2 saptamani si 2 zile de care nu prea sunt multumita, nasul meu este putin mai mic dar imi doream sa fie mult mai scurt adica mai mare distanta dintre nas si buze, din acest punct de vedere nefiind nici o schimbare inainte dupa. Credeti sau stiti cumva daca m as reopera la nas la acelas medic nefiind multumita de rezultat as plati din nou aceeasi bani? Si cand as putea cel mai repede sa fac o a doua operatie? Va multumesc anticipat
E cam mult as fi vrut mai devreme...multumesc frumos pentru raspuns... stii cumva operatia ar trebui sa o platesc iar integral?
Vezi că ți-am lăsat mesaj în privat, Bella. Citește ce ți-am scris.
Tehya multumesc frumos pentru raspuns ti am lasat si eu mesaj.
Mai ales la rinoplastiile secundare, procesul de desumflare poate dura si pana la 2 ani!!
Salut!
M-am programat pentru operație la domnul doctor Nicolae Antohi și va trebui după cum știți, să fac analizele la Medlife. Analizele trebuie să le plătesc pe loc în ziua în care le fac sau totul se plătește la sfârșit în ziua operației?
Mulțumesc!
M-am programat pentru operație la domnul doctor Nicolae Antohi și va trebui după cum știți, să fac analizele la Medlife. Analizele trebuie să le plătesc pe loc în ziua în care le fac sau totul se plătește la sfârșit în ziua operației?
Mulțumesc!
Totul se plateste inainte de operatie, nu dupa Stefania.
Mulțumesc! Știți cum o cheamă pe asistenta domnului doctor Antohi?
Stefania daca ai fost la dansul ar fii trebuit sa stii cum o cheama si ce relevanta are cum o cheama pe asistenta domnului doctor? Din cate imi aduc eu aminte Cristina, dar nu sunt sigura. Stiu ca atunci cand m am operat eu asistenta lui era insarcinata.
Buna fetelor! Am o rugăminte sunt fete operate de rinoplastie la domnul doctor Doboș? As vrea niște păreri
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 112Rinoplastie!Cer sfaturi, pareri
- 6Operatie nas lat
- 4rinoplastie - informatii postoperatorii
- 2Rinoplastie (deviatie de sept micsorare volum nas)
- 5Durere sinusuri dupa operatie
- 0Rezultat dupa rinoplastie
- 0rinoplastie, ajutor!!
- 2Am 3 luni de la rinoplastie - ceva care se misca in nas
- 0Recomandare Dr. Antohi Nicolae
- 1Durere nas
- 0Se ating nervii la operatie
- 2Operatie rinoplastie
- 0Rinoplastie
- 0Rinoplastie fara osteotomie
- 1Probleme dupa operație pt deviație de sept și rinoplastie
- 0Rinoplastie -recomandari
- 0Rinoplastie prin dermal filler(acid)
- 0Cheaguri de sange dupa Rinoplastie
- 0Recomandare rinoseptoplastie
Mai multe informații despre: Rinoplastie pentru barbati Rinoplastia Rinoplastia pentru adolescenti complicatiile rinoplastiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: