Recomandare implantolog Bucuresti

22-01-2018
IAM
Nu este medic/terapeut
IAM
Buna seara. In curand urmeaza sa imi fac destul de multe extractii si implanturi. Nu sunt inca sigur la ce doctor sa merg. Imi poate oferii cineva informatii despre domnul Serban Atanasiu sau despre domnul Dumitru Ovidiu. Sau daca exista pe forum pacienti care au trecut printr-o experienta asemanatoare astept cu interes orice alta recomandare. Va multumesc!
4 comentarii
0
23-01-2018, ora 09:27
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
va sugerez sa mergeti la consultatii la ambii medici si vedeti apoi pe cine alegati.
O zi buna!
0
25-01-2018, ora 08:40
IAM
Nu este medic/terapeut
IAM
Va multumesc pt sfat. M-ar ajuta foarte mult insa si o parere de la un pacient care a lucrat la unul dintre cei doi medici!
1
27-02-2019, ora 23:41
bogdanxxl
Nu este medic/terapeut
bogdanxxl
Personal pot sa recomand pe doamna doctor Anca Rusu de la clinica Dental Premier. Este specialist in chirurgie dento-alveolara si implantologie dentara cu peste 13 ani de experienta, deci merita macar ceruta o opinie. De asemenea am citit de bine si despre domnul doctor Atanasiu. Sunt de acord si cu faptul ca merita sa consultati opinia mai multor specialisti si alegeti varianta cea mai buna. Multa sanatate!
0
27-03-2019, ora 00:05
Ana
Nu este medic/terapeut
Ana
Si eu o recomand pe doamna doctor Anca Rusu, tocmai ce am facut o saptamana de la cele 10 implanturi inserate de dansa, si ma simt foarte bine, iar de doamna doctor Anca Rusu...este pur si simplu o profesionista!!! Am ramas profund impresionanta de echipamentele pe care le are clinica. Nota 10!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul