RECTORAGIE

03-03-2008
GEACOMO_GL
Nu este medic/terapeut
GEACOMO_GL
Sotul meu are 31 ani si de cateva zile are rectoragie cu scaun normal.Sangele este de culoare rosu deschis.Dupa ce are scaun starea generala se altereaza, apoi incepe sa-i fie frig, sa tremure foarte tare ii creste temperatura, cea mai ridicata a fost 39, 9, si a transpirat foarte mult ieri si azi-noapte.In prima zi a varsat si este palid la fata.Nu vrea sa mearga la medic ii este frica.M-am uitat pe internet si m-am cam speriat de ce am citit. SPUNETI-MI VA ROG CE A-R PUTEA AVEA SI CAT DE GRAV ESTE.VA MULTUMESC.
2 comentarii
0
10-03-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Sper sa fi mers la un medic , cel mai bine un chirurg generalist, pana acum; Diagnosticul poate fi pus numai in urma examenului clinic; este necesara o rectoscopie; Numai bine
0
17-03-2008, ora 00:00
gretaMD
Identitate neconfirmată
gretaMD
faptul ca sangele din scaun este rosu deschis, sugereaza faptul ca provine de undeva din apropierea rectului. Exclude deci posibilitatea unui ulcer. Poate fi vorba despre un polip sau de mai multi (polipoza) sau o inflamatie la nivelul colonului(colita) aceasta din urma explicand aparitia febrei. Eu zic sa nu va impacientati si sa va prezentati cu incredere la un medic, pentru ca diagnosticul nu poate fi pus altfel, si stand acasa problema nici nu se rezolva si ramaneti su cu teama. Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.