Reflux gastroesofagian
De vreo saptamana ragai foarte des. Am mancat intr o seara, destul de tarziu ce i drept, o masa foarte copioasa si am baut lapte, dupa care am baut niste cola. De aici a inceput. Ragai, ma doare burta, ma usutura gatul, se simte ca un fel de acid, respir mai greu, ba chiar obosesc mai repede, m am constipat, seara nu prea ma pot odihni si am si o tusa seaca. Mentionez ca nu fumez si nici nu beau. Mananc tarziu si cand o masa pe zi, cand doua, niciodata 3. Sa fie oare vorba de un reflux gastroesofagian? Ce as putea avea?
1 comentarii
Buna ziua. Ar putea fi vorba despre un reflux gastroesofagian. Este foarte important sa consumati mese mai numeroase si mai reduse cantitativ, la ore fixe, sa evitati mesele copioase (bogate in grasimi) seara, sa luati cina cu cel putin 2 ore inainte de culcare, sa nu consumati, in general multe grasimi, sa evitati bauturile carbogazoase si sa dormiti noaptea cu capul mai sus. Cred ca aceste masuri igieno-dietetice vor fi suficiente pentru a rezolva problema dv.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26gastrita de reflux? sau ceva mai grav?
- 4reflux gastroesofagian?
- 3Despre reflux gastroesofagian
- 3traheita sau reflux gastro-esofagian?
- 16Boala de reflux
- 8Am toate simptomele refluxului gastro-esofagian
- 1posibil reflux
- 1Boala de reflux gastroesofagian cu esofagita grad A,
- 0Reflux esofagian
- 2Flegma in gat
- 5Probleme cu gatul
- 2O intrebare pentru domnul doctor Raul sau Gasterontorolog!!!
- 10Nas infundat 90% si reflux gastroesofagian
- 0Alimentație reflux gastroesofagian. As vrea niste exemple concrete de retete.
- 4Gastrita si boala de reflux gastroesofagian sunt aceeasi boala?
- 2Gastroenterologie K29.7 gastrita nespecificata
- 2Reflux acid, gat inflamat, esofag inflamat :(
- 0Senzatie de frig de la stomac?
- 1Reflux gastroesofagian dureri în piept
- 3Esofagita- intepaturi piept endoscopie
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: