relatii sexuale in perioada de pauza-VA ROG NU MA OCOLITI

18-05-2008
srm
Nu este medic/terapeut
srm
buna.va rog sa ma lamuriti si pe mine.iau yasmin doar de 3 saptamani de pe 25 aprilie din prima zi a menstruatiei.acum sunt in perioada de 1 sapt pauza.la sfarsitul acestei sapt de pauza trebuie sa.mi vina menstruatia.am luat pastilele numai la ora fixa insa prietenul meu a ejaculat in mine de vreo 2 ori in aceste 3 sapt si stau cu frica sa nu raman insarcinata pt ca iau anticoncept de putin timp.exista vreun risc daca ejaculeaza in mine chiar daca iau pastile?in perioada de pauza pot avea relatii sexuale fara grija?va multumesc
1 comentarii
0
18-05-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Daca sunt incepute cum trebuie, adica in primele 5 zile ale ciclului, anticonceptionalele sunt eficiente inca de la prima pilula. Deci, nu este nici o problema ejacularea interna, la urma urmei de asta luati pilulele.
De asemenea, puteti avea relatii sexuale in perioada de pauza.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul