Renuntare la Stilnox

03-02-2011
Maria888
Nu este medic/terapeut
Maria888
Buna ziua,
In ultimele 8 luni am luat cate un Stilnox (10 mg) in fiecare seara. Am incercat sa-l intrerup, dar dupa ce nu am luat 2 seri la sir am avut vertije in pat cand ma intorceam de pe o parte pe alta. Vertijul dura 5 secunde si aparea la trezirea din somn. De o saptamana iau iarasi Stilnox in fiecare seara. Cum pot sa renunt la el treptat fara sa am simptome de sevraj? Multumesc anticipat pentru raspuns.
1 comentarii
0
08-02-2011, ora 23:22
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
O varianta posibila ! Stilnox ar putea fi inlocuit cu Sleep Optimizer ! Are in componenta pharmaGABA o marca inregistrata de acid gamma-aminobutiric, care penetreaza mai usor bariera hemo-encefalica, spre deosebire de formele simple care penetreaza un pic mai greu.. pe la colturi ?! :). Substanta activa din Stilnox este un agonist al unor receptori GABA, deci somnul ar putea fi pastrat aproximativ in aceeiasi parametri ca inainte ! In plus mai are in componenta valeriana, hamei si cantitati mici de triptofan si melatonina !

Dupa asta se poate trece ceaiuri sedative, tincturi, alte capsule vegetale !

Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul