Reparatie deget mana

23-07-2010
Freemansoul
Nu este medic/terapeut
Freemansoul
O sa incerc sa fiu cat de cat coerent...scuze nu stapanesc atat de bine limbajul medical.Acum o saptamana impingand un obiect mai voluminos am constatat ca degetul (de langa cel mic) de la mana dreapta s-a deformat oarecum si ma cam durea.M-am adresat serviciului de urgente unde mi s-a facut o radiografie si s-a constatat ca nu ar fi rupt.Chirurgul de serviciu dupa acesta constatare nu mi-a spus nimic.Dar o doamna doctor de o alta specialitate mi-a dat sa inteleg ca este fugit din articulatie( aceea care sustine unghia)si operatia este cam laborioasa si fara prea mari sanse de reusita.Totusi s-a opinat aplicarea unei fase ghipsate pentru 7 zile dar azi cand am inlaturat-o acelasi fenomen.Deformatia se mentine, o durere mica aproape insesizabila dar ma deranjeaza.Apoi daca imping palma pe un plan inclinat el tinde sa se poticneasca.E nefiresc oricum.Va rog pe acesta cale sa ma consiliati incotro sa o apuc intrucat aici in Ploiesti se pare ca nu gasesc o rezolvare favorabila.
Va Multumesc
1 comentarii
0
23-07-2010, ora 09:22
Freemansoul
Nu este medic/terapeut
Freemansoul
Adaug si o poza..scuzati dar este facuta la repezeala
http://img130.imageshack.us/img130/4379/deget.jpg
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul