Respirație greoaie

01-08-2018
gabrielle83
Nu este medic/terapeut
gabrielle83
Buna ziua,

De cateva saptamani am o senzatie ciudata la nas si in acelasi timp in gura. Nici nu stiu cum sa explic.nu pot sa respir bine, nasul pare semiinfundat undeva la baza, in dreptul ochilor...e o senzatie de căldură interioară acolo, ca atunci cand stai cu fața in apa calda si nu poti sa respiri pe nas si cand inspir simt de parcă as avea crema, unsoare in nas in acea zona. In acelasi timp, senzatia de crema, unsoare o am si daca inspir pe gura. Câteodată simt ca inghit un fel de secretie, dar senzatia asta de unsoare in nas si gura ma deranjează cel mai mult. Este senzatie de parca ar fi seu de oaie sau unsoare de genul. Imi cer scuze pentru descrierea nepriceputa si sper sa intelegeti ce am vrut sa spun. Mulțumesc anticipat!
4 comentarii
0
01-08-2018, ora 15:10
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
pot fi semne de aciditate gastrica, un reflux gastro-esofagian.. poate aduce acidul gastric pana sus, insptele nasului..si duce la senzatie de arsura, iritatie, secretii
e cazul de un regim alimentar, antacide, spreiuri uleioase nas, gat
sau consult gastrologie si ORL
0
01-08-2018, ora 16:26
gabrielle83
Nu este medic/terapeut
gabrielle83
Buna ziua dl dr, multumesc pentru răspuns. Am gastrita hiperacida pentru care tin regim de cate luni. Ca si tratament momentan iau decat Gasex si ocazional Gaviscon pentru ca alaptez si nu am voie altceva ( intradevar, simptomele nu au disparut complet, doar s-au mai ameliorat ).Senzatia pe care o am in nas este relativ recenta si nu simt arsura...simt căldură, astupare, ca un dop la baza nasului, unsoare...ceva de genul si cateodata o mica durere. Ma gandeam ca pot sa ameliorez cumva situația.
0
01-08-2018, ora 16:47
gabrielle83
Nu este medic/terapeut
gabrielle83
Arsurile gastrice s-au redus considerabil, dar am gatul foarte uscat de 2 zile din cauza secretiilor postnazale pe care le înghit. Pot face ceva sau pot lua ceva pt gat?
0
01-08-2018, ora 19:55
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
asta deja trebuie sa vada un medic ORL... nasul si gatul
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: