restrictii in infectii urinare | Forumul Medical ROmedic

restrictii in infectii urinare

16-04-2008
MBeluchi
Nu este medic/terapeut
MBeluchi
Buna ziua,
Tocmai ma tratez pentru o infectie urinara moderata si doctorul nu mi-a specificat ca nu trebuie sa am activitate sexuala pe perioada tratamentului. Trebuie sa practic un pic de abstinenta sau nu?

A doua intrebare ar fi daca si sotul meu trebuie sa faca tratamentul chiar daca nu are simptome?

Multumesc
2 comentarii
0
16-04-2008, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Nu trebuie nici o restrictie si sotul nu trebuie sa faca tratament. Nu este o infectie genitala ci urinara, sunt 2 zone invecinate dar distincte...
0
08-03-2009, ora 15:53
_gina_
Nu este medic/terapeut
_gina_
in legatura cu abstinenta!Am o infectie urinara cu e coli care se tot repeta, dar si in secretie a iesit accelasi lucru deci este si genitala, nu?Sotul meu a facut tratament cu ciprofloxacin pt k ii iesise si lui in luna septembrie, apoi ne-au iesit analizele ok la amandoi!intrebarea mea este dc voi incepe eu tratament cu URO-VAXOM si el nu mai are nimik, trebuie protejat?in conditiile in care noi ne dorim cu copil!!!!!
multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
13-01-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medic Chat
Întreabă un Nefrolog sau Urolog online
Rapid    ConfidenÈ›ial    Anonim
Cu Medic Chat ai peste 400 doctori din 40 specialități medicale.
Vezi doctori disponibili
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ibuprofenul nu este indicat în tratamentul infecÈ›iilor urinare la femei?
  • Semne È™i simptome de infecÈ›ie urinară pe care trebuie să le recunoÈ™ti
  • De ce fac atât de des infecÈ›ii urinare?
  • Este sucul de meriÈ™oare eficient în infecÈ›iile urinare? Ce spun studiile
  • Cele mai bune metode de a preveni infecÈ›iile urinare
  • Obiceiuri sexuale care duc la infecÈ›ii urinare
  • InfecÈ›ie urinară cronică sau recidivantă - cauze È™i tratament
  •  

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.