restrictii in infectii urinare

Buna ziua,
Tocmai ma tratez pentru o infectie urinara moderata si doctorul nu mi-a specificat ca nu trebuie sa am activitate sexuala pe perioada tratamentului. Trebuie sa practic un pic de abstinenta sau nu?
A doua intrebare ar fi daca si sotul meu trebuie sa faca tratamentul chiar daca nu are simptome?
Multumesc
Tocmai ma tratez pentru o infectie urinara moderata si doctorul nu mi-a specificat ca nu trebuie sa am activitate sexuala pe perioada tratamentului. Trebuie sa practic un pic de abstinenta sau nu?
A doua intrebare ar fi daca si sotul meu trebuie sa faca tratamentul chiar daca nu are simptome?
Multumesc
2 comentarii

Nu trebuie nici o restrictie si sotul nu trebuie sa faca tratament. Nu este o infectie genitala ci urinara, sunt 2 zone invecinate dar distincte...

in legatura cu abstinenta!Am o infectie urinara cu e coli care se tot repeta, dar si in secretie a iesit accelasi lucru deci este si genitala, nu?Sotul meu a facut tratament cu ciprofloxacin pt k ii iesise si lui in luna septembrie, apoi ne-au iesit analizele ok la amandoi!intrebarea mea este dc voi incepe eu tratament cu URO-VAXOM si el nu mai are nimik, trebuie protejat?in conditiile in care noi ne dorim cu copil!!!!!
multumesc
multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Urina mea isi schimba culoarea
- 5infectie urinara
- 4cistita!?
- 13Dureri in partea stanga sub coaste
- 3Urinez foarte galben...mai inchis asa
- 1epididimita
- 2infectie urinara cronica
- 6E-coli in analiza de urocultura
- 6In legatura cu modul de administrare al granulelor efervescente URICOL
- 1Infectie urinara sau?
- 5infectie urinara cu E Coli