retete gratuite

24-10-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Sunt din Curtea de Arges si am 31 de ani.La aceasta varsta, spre surprindera multora, sunt student la Universitatea Pitesti curs de zi.Va deranjez cu o intrebare: -am dreptul la reteta gratuita? Mentionez ca am nevoie lunar de acasta reteta deoarece la 28 de ani am avut un IM in urma caruia m-am ales cu un implant de stent.Oare conteaza varsta ? de ce nu pot beneficia si eu de aceleasi drepturi ca oricare student la zi ? Incalc vreo lege medicala? Va multumesc anticipatpentru bunavointa de a-mi raspunde.
3 comentarii
0
24-10-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
de servicii medicale gratuite beneficiaza
"copiii si tinerii pânã la 26 de ani, dacã sunt elevi, studenti,
ucenici si dac nu realizeazã venituri"(conform cartei asiguratului) dar poti beneficia de medicamente gratuite conform programului national pentru "proteze vasculare si cardiace"(medicamentele care sunt pe lista de medicamente gratuite)
-
Dr. Gutu
0
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Cum pot beneficia de aceste medicamente gratuite conform programului national pentru, , proteze vasculare si cardiace"si unde pot gasi lista de medicamente gratuite.Cum ma pot informa mai bine despre acest program national? sau cum pot sa ma inscriu in acest program.Am gasit o lista cu medicamenteal caror cost suportat de pacient este de 10% din pretul de pe raft, conform unei decizi a min sanatatii, pot beneficia si eu de acasta reducere.
0
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
nu este nevoie sa te inscrii pentru acest program. medicul de familie scrie o reteta gratuita pe care va specifica numarul programului pentru care este eliberata reteta.

listele le poti gasi la adresa http://www.cnas.ro/pdf/medicamente/gratuite_A_dec.pdf
http://www.cnas.ro/pdf/medicamente/gratuite_B_dec.pdf
cel mai bine este sa iei legatura cu medicul tau de familie
Adaugă un comentariu / răspuns