Retragere os
Buna ziua.Este posibil sa intervina o retragere de os dupa un implant dentar facut in urma cu 2 luni?care ai fi motivul? Multumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
Da, este posibil sa apara o retractie osoasa dupa inserarea unui implant dentar din mai multe motive. Un prim motiv ar fi unul fiziologic, si anume ca vindecarea osoasa dupa asemenea interventii se realizeaza cu o minima resorbtie osoasa datorita etapei de remodelare osoasa in care celulele osoase produc modificari structurale la nivelul acestuia.
Un motiv mai putin fiziologic ar fi aparitia unei inflamatii osoase in zona periimplantara, datorata mai multor factori, cum ar fi o igiena necorespunzatoare sau fumatul.
Da, este posibil sa apara o retractie osoasa dupa inserarea unui implant dentar din mai multe motive. Un prim motiv ar fi unul fiziologic, si anume ca vindecarea osoasa dupa asemenea interventii se realizeaza cu o minima resorbtie osoasa datorita etapei de remodelare osoasa in care celulele osoase produc modificari structurale la nivelul acestuia.
Un motiv mai putin fiziologic ar fi aparitia unei inflamatii osoase in zona periimplantara, datorata mai multor factori, cum ar fi o igiena necorespunzatoare sau fumatul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Implant sau punte dentara?
- 39Am nevoie de implant dentar
- 8implantul meu misca
- 3implanturile dentare afecteaza ficatul ?
- 1opinii despre implantul dentar?
- 1am dureri dupa 2 luni de la implanturile dentare
- 1implant-locul caninului..
- 2hematom dupa implant dentar
- 1aslo cantitativ 639 si implantul dentar
- 1Suruburi puse oblic
- 2Loc gol langa implant
- 7Implantul dentar se misca.
- 3Durere dupa aditia de os sintetic
- 1Durere masea polizata
- 3Implant dentar
- 1Proteza provizorie