Rezultat PAP
Buna ziua, am primit rezultatu testului papanicolau si este bifat inflamatie ( alte modificari nonneoplazice/modificari reactive asociate cu:).Concluzia este:modificari reactive asociate cu inflamatia si se recomanda repetarea testului dupa tratament antiinflamator.Ce poate fi aceasta inflamatie? E motiv de ingrijorare?Multumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
Rezultatul pe care l-ati primit arata ca este prezenta o inflamatie, mai precis o infectie in vagin si la nivelul colului, dar care nu poate fi interpretat drept o leziune maligna. Se recomanda efectuarea examenului de secretie vaginala si eventual testul Chlamydia si in functie de rezultat veti face tratament, iar dupa tratament este necesar sa repetati testul Babes Papanicolau.
O zi placuta!
Rezultatul pe care l-ati primit arata ca este prezenta o inflamatie, mai precis o infectie in vagin si la nivelul colului, dar care nu poate fi interpretat drept o leziune maligna. Se recomanda efectuarea examenului de secretie vaginala si eventual testul Chlamydia si in functie de rezultat veti face tratament, iar dupa tratament este necesar sa repetati testul Babes Papanicolau.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sangerare dupa papanicolau
- 6conizatie-anestezie
- 11Colpita trichomoniazica
- 0flora modificata, test papanicolau
- 3analize papanicolau
- 7rana pe col, papanicolau nivelul II
- 4Interpretare Citodiag. Papanicolau
- 13interpretare rezultat anormal test papanicolau
- 3Babes Papanicolau
- 0rezultate papanicolau bune ?
- 2interpretare test papanicolau
- 12probleme hormonale - atrofie vaginala
- 1Interpretare buletin citologic (Papanicolau)
- 1La cat timp se poate face testul papanicolau dupa colposcopie ?
- 1mi sa recomandat biopsie
- 1Interpretare papanicolau
- 0rezultat Papanicolau
- 0Citologie PAP
- 0Interpretare rezultate Papa Nicolau!
- 6Nu stiu, ajutati-ma - rezultat Papanicolau
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: