Rezultat PAP
Buna ziua, am primit rezultatu testului papanicolau si este bifat inflamatie ( alte modificari nonneoplazice/modificari reactive asociate cu:).Concluzia este:modificari reactive asociate cu inflamatia si se recomanda repetarea testului dupa tratament antiinflamator.Ce poate fi aceasta inflamatie? E motiv de ingrijorare?Multumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
Rezultatul pe care l-ati primit arata ca este prezenta o inflamatie, mai precis o infectie in vagin si la nivelul colului, dar care nu poate fi interpretat drept o leziune maligna. Se recomanda efectuarea examenului de secretie vaginala si eventual testul Chlamydia si in functie de rezultat veti face tratament, iar dupa tratament este necesar sa repetati testul Babes Papanicolau.
O zi placuta!
Rezultatul pe care l-ati primit arata ca este prezenta o inflamatie, mai precis o infectie in vagin si la nivelul colului, dar care nu poate fi interpretat drept o leziune maligna. Se recomanda efectuarea examenului de secretie vaginala si eventual testul Chlamydia si in functie de rezultat veti face tratament, iar dupa tratament este necesar sa repetati testul Babes Papanicolau.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4testul babes-papanicolau
- 6Test Papanicolau - bolile cu transmitere sexuala
- 3va rog interpretare PAPANICOLAU
- 2testul Papanicolau, unde, cind, cum?
- 13test babes-papanicolau - interpretare rezultate
- 3rezultat papanicolau
- 4rezultat test Babes - Papanicolaou... ce inseamna?
- 3Imi raspunde si mie cineva?
- 4Examen Papanicolau
- 1rezultat papanicolau
- 4rezultat ex citologic Babes Papanicolau
- 0Rezultat Papanicolau
- 1Rezultat test Babes Papanicolau
- 0Interpretare Babeș Papanicolau
- 2Lsil cu atipii hpv
- 0Pap - metaplazie scuamoasa endocervicala matura si imatura
- 0Scurgere roz cateva zile dupa Papanicolau
- 1Cum mi- a ieșit testul papanicolau
- 1Rana pe col/Test PAP modificat /Genotipurile HPV negative