Rezultat papanicolau
Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti parerea dvs in legatura cu aceste investigatii:
Am facut un papanicolau in mediu lichid si rezultatul, a fost urmatorul: Babes papanicolau calsa II (am 34 de ani)
Satisfacator prntru evaluare citologica cu celule de tip endocervical prezente
Caracterizare generala: Negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna
Interpretare descriptiva/diagnostica:Negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna, la organisme este bifat cocobacili
Modificari celulare interactive asociate cu inflamatie (este bifat include reparatia tipica)
CitodiagnosticL NILM de tip inflamator
Am mai facut si examen secretie si candida- au iesit negative si o ecografie intravaginala si a iesit bine.
Aceasta rana pe col am aflat de ea acum 7 ani. Am facut tratament cu ovule cervcid si spalaturi cu ceai de pelin.
Ce parere aveti? Mai sunt necesare alte investigatii?
Multumesc
Va rog sa imi spuneti parerea dvs in legatura cu aceste investigatii:
Am facut un papanicolau in mediu lichid si rezultatul, a fost urmatorul: Babes papanicolau calsa II (am 34 de ani)
Satisfacator prntru evaluare citologica cu celule de tip endocervical prezente
Caracterizare generala: Negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna
Interpretare descriptiva/diagnostica:Negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna, la organisme este bifat cocobacili
Modificari celulare interactive asociate cu inflamatie (este bifat include reparatia tipica)
CitodiagnosticL NILM de tip inflamator
Am mai facut si examen secretie si candida- au iesit negative si o ecografie intravaginala si a iesit bine.
Aceasta rana pe col am aflat de ea acum 7 ani. Am facut tratament cu ovule cervcid si spalaturi cu ceai de pelin.
Ce parere aveti? Mai sunt necesare alte investigatii?
Multumesc
1 comentarii
am gresit, nu candida am vrut sa scriu, ci chlamidia
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Ac celule gastrice
- 7Analize medicale usor crescute
- 3Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 1Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?