Rezultatale analizelor

Salutare, am facut investigatii bacteoriologice a secretiei vaginale ( identificare bacteriana si fungica) cu suspectie de infectie vaginala. Rezultatele sunt cam următoarele : Escherichia Coli e sensibil aproape la toate preparatele antimicrobiene/antifungice, Streptococcus group D la fel sensibil nu chiar la toate, mai are si rezistent, iar Candida Albicans e sensbila la toate/.
Deci e vorba de infectie? Vreau sa stiu urgent pentru a putea intreprinde ceva masuri, am o stare generala de rau.
Medicul meu ginecolog la moment nu primeste pacienti, si imi e greu să găsesc altul
multumesc anticipat
Deci e vorba de infectie? Vreau sa stiu urgent pentru a putea intreprinde ceva masuri, am o stare generala de rau.
Medicul meu ginecolog la moment nu primeste pacienti, si imi e greu să găsesc altul
multumesc anticipat
2 comentarii

Aveti infectie cu tot ce ati enumerat. Gasiti neaparat un medic sa va prescrie tratament si incepeti tratamentul. Partenerul trebuie sa faca si el tratament altfel le dati de la unul la altul.

Buna ziua,
Sunt insarcinata in 9 saptamani iar in urma unor investigatii, TGO a iesit 75 iar Gama GT 65, aveti idee ce este, sunt cumva suspecta de hepatita?
Sunt insarcinata in 9 saptamani iar in urma unor investigatii, TGO a iesit 75 iar Gama GT 65, aveti idee ce este, sunt cumva suspecta de hepatita?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Interpretare rezultate
- 0Analize secretie vaginala
- 1Interpretare analize secretii vaginale
- 0Secretie vaginala
- 0Interpretare analize
- 0Examen microscopic secretos vaginală
- 3întrebare examen microbiologic/microscopie/cultura(lamă)
- 2Interpretare rezultate secretie vaginala
- 0Analize secretie vaginala
- 0Interpretare analize Secretie vaginala – Examen microscopic colorat
- 0Examen din secreția vaginală
- 0Analiza secretie
- 0Rezultate examen secretie
- 1Testosteron mărit femei
- 1Infecție in partea de jos?
- 0Escherichia coli in secreția din colul uterin
- 0Secretie vaginala
- 0Interpretare analize - Examen bacteriologic-lama
- 0Interpretare examen secretii vaginale