Rezultate analize rog sugestii
Bună ziua! In urma unor alte investigații medicale, am facut și o endoscopie superioara. Rezultatul a fost gastrita, iar cel histopatologic următorul:
1 Fragmente de mucoasa gastrica corporeala cu structura glandulara obisnuita, cu sufuziuni sanghine in corionul
superficial, foarte redus infiltrat limfocitar, fara semne de activitate; HP absent.
2 Fragmente de mucoasa gastrica antrala cu structura glandulara obisnuita, cu hiperplazie foveolara, mici sufuziuni
sanghine in corionul superficial, redus infiltrat limfocitar, fara semne de activitate; HP absent.
Diagnostic histopatologic:
Gastrita eritematoasa.HP absent.
Am primit tratament cu controloc doua săptămâni și fără dieta. Pe mine ma îngrijorează hiperplazia aceea.
Imi puteți spune dacă ar trebui sa mai fac și alte investigatii/tratamente?
Multumesc
1 Fragmente de mucoasa gastrica corporeala cu structura glandulara obisnuita, cu sufuziuni sanghine in corionul
superficial, foarte redus infiltrat limfocitar, fara semne de activitate; HP absent.
2 Fragmente de mucoasa gastrica antrala cu structura glandulara obisnuita, cu hiperplazie foveolara, mici sufuziuni
sanghine in corionul superficial, redus infiltrat limfocitar, fara semne de activitate; HP absent.
Diagnostic histopatologic:
Gastrita eritematoasa.HP absent.
Am primit tratament cu controloc doua săptămâni și fără dieta. Pe mine ma îngrijorează hiperplazia aceea.
Imi puteți spune dacă ar trebui sa mai fac și alte investigatii/tratamente?
Multumesc
2 comentarii
Buna ziua, doamna Daniela! Cum va simtiti?
Oare ar fi posibil sa iau legatura cu dumneavoastra? Am acelasi diagnostic. multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pauza de 1an si 8 luni (anticonceptionale)
- 5Inceput de gastrita
- 3Sensibilitate miros, gastrita
- 6gastrita si altele...
- 6gastrita de reflux, va rog sa-mi dati niste sfaturi ce tratament sa mai iau?
- 4gastrita, diabet si durere de picioare
- 13Deviatie de sept sau altceva?
- 6dupa ce mananc ceva dulce. o prajitura, orice dulce imi vine in gura acru
- 2Gastrita :(
- 6EMANERA - depresie?
- 4gastrita de reflux
- 2Inceput de gastrita
- 1Probleme digestive
- 8Pangastrita eritematoasa de 10 luni, se vindeca?
- 2Gastrită antrala fără ameliorare după 6 săptămâni
- 3Gastrita si organism slabit
- 2Gastrită antrală - simptome, tratament
- 1Am gastrita, colon iritabil si steatoza la ficat, si de 8 ani au aparut gastrita si ci!
- 0Perete stomac ingrosat
Mai multe informații despre: gastrita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: