Rezultate analize urina

16-05-2022
Ramuri
Nu este medic/terapeut
Ramuri
Celule epiteliale scuamoase relativ frecvente 5-10camp Eritrocite relativ frecvente 5-10camp Levuri prezente și Singe 25 As dori o părere ce înseamnă acest rezultat? Mulțumesc pentru un eventual răspuns
5 comentarii
0
17-05-2022, ora 11:58
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
buna ziua !
Acest rezultat poate fi interpretat foarte diferit...
De exeplu celulele epiteliale denota ar putea vb despre un proces cronic inflamator sau o infectie urinara persistenta..etc
la fel prezenta levurilor poate vb despre o vaginoza bacteriana sau fungica la femei sua /si o recoltare incorecta a urinei in container..etc
prezenta eritorcitelor nu este una alarmanta la moment..dar ar putea vb despre o micronefrolitiaza sau o infectie urinara recurenta..sau pur si simplu se apropie menstruatia sau a fost deja ; mentionez ca multe femei dau analiza de urina la laborator, mai devreme de 4-5 zile dupa ciclul menstrual (asa cum ar trebuie defacto !) - pentru a exclude eroare de diagnostic !!
Deci ! Am putea filosofa la nesfirsit, dar cel mai bine este sa mergeti la medicul de familie, urolog sau ginecolog ; faceti o ecografie aparat urogenital si rezolvati intrebarea !
Succese si multa sanatate !
PE VIITOR, CA SA STITI ! daca analiza de urina este neclara, faceti UROCULTURA - aceasta va arata daca sunt prezente bacterii si respectiv va clarifica diagnosticul !
0
17-05-2022, ora 12:19
Ramuri
Nu este medic/terapeut
Ramuri
Bună ziua A fost soția la ginecolog ia făcut papanicolau și secreție vaginala și uretra la La rezultat a ieșit Ecoli A luat tratament cu antibiotic Augmentin +acid clavunic și Zinat Simptomele nu au dispărut și ne-a spus sa facem și analiza urina Doamna doctor nea spus ca în urma tratamentului cu antibiotice a făcut candida în urina Asa nea spus ca înseamnă rezultatul Soția este în perioada de premenopauza Vroiam sa mai știm un rezultat Simptomele de mincarime au drecut dar mai este foarte putina secreție la baza meatului urinar Vrem sa scăpăm de aceasta problema Acum nu mai ia tratament cu antibiotice doar Fluconazol și Astarte pentru candida Se poate preciza un tratament mai bun?
0
17-05-2022, ora 13:19
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Salutare !
Da, va pot da o precizare fiindca chiar aveti nevoie de aceasta !
un tratament mai bun ar insemna in cazul sotiei sa primeasca ceea ce a indicat medicul curant dar sa ceara de la acesta paralel, un tratament naturist sau homonal (adecvat) pentru starea de climax ; in acesta perioada femeile sunt foarte vulnerabile in plan neurologic si endocrin, dar in primul rind sufera imunitatea locala si flora vaginala. Daca nu rezolvati aceasta situatie, infectie va reveni periodic..

Deci, puneti accent pe ridicarea imunitatii generale si locale, mergeti la un tratament balneo-sanatoreal, cereti ginecologului un tratament profilactic pentru climax (supositorii vaginale, vitamine..etc.) si verificati statutul neurologic si endocrin a sotiei, cu o vizita in scurt timp la endocrinolog si neurolog.

Multa sanatate si succese va dorim !

Cu respect DR. SADOVNIC
0
17-05-2022, ora 14:22
Ramuri
Nu este medic/terapeut
Ramuri
Am uitat sa specific ia și tratament cu ovule Cervugid A făcut toate analizele inclusiv tiroida toate au ieșit bune Doar secrețiile vaginale uretra le și urina au ieșit cum am specificat Mulțumesc pentru sfaturi
0
17-05-2022, ora 15:04
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Cu drag !
Multă sănătate !!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum ne recoltăm urina pentru laborator
  •