Rezultate foarte proaste la analize!!!

03-05-2011
ali_anghel
Nu este medic/terapeut
ali_anghel
Buna ziua! Imi cer scuze pentru insistenta dar sunt destul de ingrijorat. Mama mea are varsta de 54 de ani, inaltimea de 157 cm si 72 de kg. Sufera de osteoporoza, are pietre la rinichi, frecvente dureri de cap. Ultimele analize au iesit rau de tot. Cat de grav este?

Analizele la sange:

Fier 22 (50-170)

nr. leucocite 4, 44 (5, 00-10, 00)
limfocite 45, 13 (25, 00-40, 00)
MID (%) 7, 09 (3, 00-7, 00)
granulocite (%) 47, 78 (50, 00-75, 00)
limfocite 2, 00 (1, 30-4, 00)
MID (#) 0, 31 (0, 15-0, 70)
granulocite (#) 2, 12 (2, 50-7, 50)
nr. eritrocite 4, 00 (4, 00-5, 00)
hemoglobina 10, 84 (12, 00-16, 00)
hematocrit 30, 15 (36, 00-48, 00)
volum eritrocitar mediu 75, 37 (76, 00-96, 00)
hemoglobina eritrocitara medie 27, 08 (27, 00-32, 00)
concentratie medie Hb./Eritrocit 35, 93 (30, 00-35, 00)
largimea distributiei eritrocitare (%) 17, 01 (1, 00-99, 00)
largimea distributiei eritrocitare (#) 43, 75 (10, 00-50, 00)
trombocite 278, 96 (150, 00-400, 00)
volum trombocitar mediu 9, 37 (8, 00-15, 00)
trombocitocrit 0, 26 (0, 20-0, 50)
largimea distributiei trombocitare (%) 38, 89 (1, 00-99, 00)
largimea distributiei trombocitare (#) 13, 08 (10, 00-30, 00)
VSH 23 (6-11)

Va multumesc!
4 comentarii
0
04-05-2011, ora 21:23
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
este o anemie prin deficit de fier, mergeti la medic sa va dea tratament.durerile de cap pot fi date de anemie.
0
05-05-2011, ora 09:32
ica007
Nu este medic/terapeut
ica007
buna mi-am facut de curand analize au iesit bine in afara de EOZINOFILE
as dori un raspuns daca este o problema grava si ce sa fac
0
05-05-2011, ora 11:02
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
daca nr.de euz. este crescut, mergeti la medicul care v-a trimis la analize, probabil va va indica sa faceti analize din scaun(coproparazitologic.si..)
0
05-05-2011, ora 17:55
carte
Nu este medic/terapeut
carte
Buna sera.Sunt ingrijorata pentru socrul meu i-au iesit analizele destul de rau;Are 65 ani, 1, 65m, 80kg.urmeaza tratament pentru guta, hipertensiune si are un rinichi care nu functioneaza ca adevarata capacitate, bea foarte multe lichide, tine regim alimentar strict si cu toate astea analizele iau iesit cu valori mari.ce ar putea face?
-RBC 3, 88
HGB 11, 8
HCT 35
VSH 28

UREE SERICA 181, 45
CREATININA SERICA 2, 27
GLICEMIE 110, 96
POTASIU 5, 530
SODIU 140
Va rog daca imi puteti spune ceva despre aceste analize. Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Un dispozitiv pentru prelevarea probelor de sânge fără ace
  • Un dispozitiv imprimat 3-D ce poate detecta rapid anemia
  • A fost dezvoltat un sistem cu micro-ace pentru a analiza concentrația medicamentelor din organism
  • Analize uzuale (și interpretarea lor pe scurt)
  • Cum și-ar evalua un medic sănătatea?
  • Un nou test de sânge are o predictibilitate mai mare a riscului de boli
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.