rezultatul unui R.M.N.si eventual sa-mi dea un sfat?
va salut pe toti si urez multa sanatate!!!!!!!
va rog sa traduceti pe intelesul meu urmatorul rezultat de R.M.N.:
coloana cervicala prezinta reducerea curburiifiziologice si usor retrolostezis C6
distanta intre arcul atlasului si odontoida este normal.Platourile vertrebale prezinta miciosteofite marginale.Spngioasa corpilor vertrebali prezinta semnal normal.
Spatiile discale intervertrebale C5-C6 si C6-C7 au hipersemnal T2 central diminuat si inaltime normala. Discul intervertrebal C5-C6 este protruzionat si determina ingustarea spatiului epidural anterior.Discul intervertrebal C6-C7 este protruzionat postero-lateral dreapta si produce compresiune preforaminala dreapta.
Tesuturile moi paravertrebale cu semnal normal.
concluzii: dicartroze si protruzii discale cu conflict radicular drept la nivel C6-C7.
modificari artrozice.
va rog sa traduceti pe intelesul meu urmatorul rezultat de R.M.N.:
coloana cervicala prezinta reducerea curburiifiziologice si usor retrolostezis C6
distanta intre arcul atlasului si odontoida este normal.Platourile vertrebale prezinta miciosteofite marginale.Spngioasa corpilor vertrebali prezinta semnal normal.
Spatiile discale intervertrebale C5-C6 si C6-C7 au hipersemnal T2 central diminuat si inaltime normala. Discul intervertrebal C5-C6 este protruzionat si determina ingustarea spatiului epidural anterior.Discul intervertrebal C6-C7 este protruzionat postero-lateral dreapta si produce compresiune preforaminala dreapta.
Tesuturile moi paravertrebale cu semnal normal.
concluzii: dicartroze si protruzii discale cu conflict radicular drept la nivel C6-C7.
modificari artrozice.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?