Rhodiola+medicamente alopate?
Se intampla ceva daca iei Rhodiola si medicamente alopate(antidepresive si antipsihotice)?
Interactioneaza cumva rau?Stie cineva sigur?
Pentru ca am auzit ca ar fi foarte buna rhodiola pentru anxietate, depresie, iritabilitate, nervozitate etc.Iar pe mine nu ma ajuta suficient alopatele.
Interactioneaza cumva rau?Stie cineva sigur?
Pentru ca am auzit ca ar fi foarte buna rhodiola pentru anxietate, depresie, iritabilitate, nervozitate etc.Iar pe mine nu ma ajuta suficient alopatele.
1 comentarii
Bună dimineața!
Nici-un medicament nu se ia după ce ați auzit. Numai psihiatrul poate decide schema de tratament în baza unui diagnostic.
Luând un medicament numai că vă spune cineva că i-a făcut bine, puteți să vă faceți mult rău.
Dacă aveți un diagnostic stabilit, consultați psihiatrul pentru a vă stabili tratamentul.Concomitent vorbiți și cu un psiholog pentru că medicația combinată cu psihoterapia dă rezultate mai rapide.
Nici-un medicament nu se ia după ce ați auzit. Numai psihiatrul poate decide schema de tratament în baza unui diagnostic.
Luând un medicament numai că vă spune cineva că i-a făcut bine, puteți să vă faceți mult rău.
Dacă aveți un diagnostic stabilit, consultați psihiatrul pentru a vă stabili tratamentul.Concomitent vorbiți și cu un psiholog pentru că medicația combinată cu psihoterapia dă rezultate mai rapide.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Acest videoclip îți va schimba viata
- 4Atacuri de panica cu dureri de piept
- 1Lipsă/dificultate de concentrare
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
- 2Insomnie
- 3Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica