rigevidon

22-03-2008
dukuduku
Nu este medic/terapeut
dukuduku
BUNA AM 28 DE ANI AM PIERDUT 3 SARCINI SI IAU RIGEVIDON DE APROX 7 ANI. LUNA ACEASTA MI S-A OPRIT MENSTRUATIA. VA ROG SA-MI DATIU UN SFAT. NU SUNT INSARCINATA.
2 comentarii
0
22-03-2008, ora 00:00
VH
Nu este medic/terapeut
VH
Buna, eu am 29 de ani si timp de 2 ani si jumatate am luat aceleasi anticonceptionale Rigevidon. Consecintele la mine? Dereglare hormonala, am luat in greutate 22 de Kg. Ciclul l-am avut "regulat" doar in timpul "tratamentului". Dupa ce am incetat anticonceptionalele mi-a revenit ciclul normal abia dupa 2 luni. Cauta alte metode pentru a te feri de o sarcina nedorita. Pentru reglarea menstruatiei iti recomand ceva pe baza de plante.
0
22-03-2008, ora 00:00
krina.b
Nu este medic/terapeut
krina.b
buna, am luat si eu rigevidon timp de 2 ani, timp in care am luat 7kg, dupa ce l-am intrerupt, 4 luni nu mi-a venit menstruatia, dupa care imi venea din doua in doua luni, dupa un an si ceva mi s-a reglat.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul