RIGEVIDON
Folosesc pentru prima data Rigevidon si as vrea sa stiu cand trebuie sa incep sa le iau, daca am avut deja luna aceasta menstruatie?Multumesc frumos!
5 comentarii
toate antibebe se incep in prima zi de menstruatie. trebuie sa astepti luna viitoare daca nu vrei sa ti dereglezi ciclul menstrual. citeste prospectul
Eu iau Rigevidon sa imi regleze menstruatia!
Diana 29, Rigevidon se incepe in prima zi a ciclului ori in a 5'a zi a ciclului, ramane la aprecierea ta. Medicii recomanda administrarea pilulelor din ziua a 5'a a ciclului menstrual pentru a nu se modifica data menstruatiei. Daca incepi din prima zi a ciclului atunci in prima luna de administrare a pilulelor data menstruatiei se va schimba.
Incepe in ziua a 5'a a ciclului daca nu a trecut si aceasta, iar daca ai ratat-o atunci asteapta urmatoarea menstruatie. In cazul in care incepi din ziua a 5'a sa te protejezi suplimentar 7 zile in timpul actului sexual printr-o alta metoda de contraceptie.
Daca incepi administrarea din prima zi a ciclului, atunci este protejata impotriva sarcinii dn prima zi de administrare.
Eu te sfatuiesc sa optezi pentru a 5'a zi..
Incepe in ziua a 5'a a ciclului daca nu a trecut si aceasta, iar daca ai ratat-o atunci asteapta urmatoarea menstruatie. In cazul in care incepi din ziua a 5'a sa te protejezi suplimentar 7 zile in timpul actului sexual printr-o alta metoda de contraceptie.
Daca incepi administrarea din prima zi a ciclului, atunci este protejata impotriva sarcinii dn prima zi de administrare.
Eu te sfatuiesc sa optezi pentru a 5'a zi..
si eu am inceput sa iau tot rigevidon, dar am inceput in ziua a 3 de menstruatie, are ceva?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon