rigevidon

02-09-2007
andreeamada
Nu este medic/terapeut
andreeamada
Ma numesc andreea, am 22 de ani sunt casatorita si cam de un an si un pic iau anticonceptionale Rigevidon. Problema mea este ca nu am consultat nici un medic si le-am luat asa. Cred ca nu e bine ce fac dar as vrea sa stiu daca macar sunt bune si cu trebuie sa procedez de acum in colo. Sa mai fac o pauza sau sa le schimb. V a rog daca puteti sa imi dati un raspuns.
1 comentarii
0
03-09-2007, ora 00:00
c.dana
Nu este medic/terapeut
c.dana
Daca organismul le suporta, si nu ai reactii de la ele[dureri de cap, menstruatie abundenta...si altele], anticonceptionalele sunt bune., i-ti spun din propria experienta, ca si eu am luat aproape 3 ani.Totusi e bine sa consulti si un cab. de planificare fam.Daca te gindesti pe viitor sa faci un copil, trebuie intrerupta medicatia anticonceptionala macar cu 3 luni inainte de a ramine insarcinata, folosind binenteles alta metoda cum ar fi cea a prezervativului.Sper ca ti-am dat un sfat bun.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul