rinita??

buna seara
in primul rand, aquisez si eu la aprecierile facute de pacienti, antevorbitorii mei, impreuna cu multumirile de rigoare ca va bateti capul cu noi si ne dati sfaturi de specialitate. MULTUMIM!
de 4 zile sunt racita si-mi curge apa din nas si lacrimi, am folosit ' Biorinil' pt a-mi desfunda nasul si am luat nurofen, da' tot nu-mi trece
in primul rand, aquisez si eu la aprecierile facute de pacienti, antevorbitorii mei, impreuna cu multumirile de rigoare ca va bateti capul cu noi si ne dati sfaturi de specialitate. MULTUMIM!
de 4 zile sunt racita si-mi curge apa din nas si lacrimi, am folosit ' Biorinil' pt a-mi desfunda nasul si am luat nurofen, da' tot nu-mi trece
2 comentarii

o viroza acuta.. trece in 5-7 zile.. indiferent de tratament
un tratament corect doar te fereste de complicatii... sinuzite, amigdalite, pneumoniii.
dar nupoae accelera vindecare.. o vindecare completa dureaza 3 saptamani
asa ca faci inhalatii, spalaturi nazale, gargara, se folosesc ginseng, ghimbir, cuisoare, scortisoara, ceapa, usturoi
multe ceaiuri, mult somn si alimenatie corecta
un tratament corect doar te fereste de complicatii... sinuzite, amigdalite, pneumoniii.
dar nupoae accelera vindecare.. o vindecare completa dureaza 3 saptamani
asa ca faci inhalatii, spalaturi nazale, gargara, se folosesc ginseng, ghimbir, cuisoare, scortisoara, ceapa, usturoi
multe ceaiuri, mult somn si alimenatie corecta

multumesc de raspuns; recomandarile cu ghimbir, scotisoara, ceapa se refera la ceai?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10rinita atrofica - tratament fara rezultat
- 3rinita hipertrofica a mai facut cineva operatie?
- 3deviatie de sept, polip partea dreapta si rinita
- 7Durerea in piept - un sfat
- 1Rinita acuta
- 3rinita cronica hipertrofica
- 2Rinita atrofica ori infectie ?
- 2rinita hipertrofica dupa 2 operatii RF
- 3rinita sinuzita imunodeficienta primara
- 11Sinuzita..?!
- 6Rinita incurabila?
- 3Rinita, sinuzita cronica
- 16faringita granuloasa
- 3rinita hipertrofica??