Risc de sarcina

27-04-2021
Rsara
Nu este medic/terapeut
Rsara
Buna ziua, ultimul act sexual l.am avut pe 27 martie iar pe data de 5 aprilie mi.a venit menstruatia m-a tinut 4-5 zile sotul a fost plecat iar pe data de 21 aprile sa intors si am avut act sexual dar am luat anticoceptionale, , regevidon” cu 2 zile inainte acum am o stare de ameteala greata si ma doare burta si ma simpt imbalonata.., e risc sa fiu gravida??
4 comentarii
0
28-04-2021, ora 08:48
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Simptomele pot fi și de la altceva, așteptați să vedeți dacă vă întârzie ciclul cu 5-7 zile și apoi puteți verifica printr-un test de sarcină. Testele de sarcină noi pot detecta prezența sarcinii chiar din primele zile de întârziere a menstruației. Cred că e prea devreme să vă panicați, mai ales că ați luat și anticoncepționale.
Aveți și alte simptome?
Sânii pot fi primii vestitori ai unei sarcini pentru că datorită schimbărilor hormonale din primele două săptămâni de la concepţie, devin mai „plini“ și mai sensibili la atingere decât sunt în mod normal.
0
28-04-2021, ora 16:26
Rsara
Nu este medic/terapeut
Rsara
Inca nu e data de a avea menstruatia dar am inceput sa iau de 7 zile anticonceptionale si nu cred ca imi va veni prea curand, nu ma ingrizoreaza faptul ca am ramas gravida acum de cand s.a intori ci..daca am ramas inainte sa plece desi am mientionat ca mia venit ciclu normal, intrebarea mea e daca se pot fi gravida avand menstruatie normala
0
28-04-2021, ora 16:28
Rsara
Nu este medic/terapeut
Rsara
Doar ameteala, greata, balonare si stare de rau
0
29-04-2021, ora 19:56
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Au fost situații când în primele luni de sarcină a venit menstruația. Încercați să mergeți la un control ginecologic pentru că în situația în care ați fi gravidă, luând anticoncepționale îi faceți rău fătului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •