Risc pentru copil

13-10-2009
dana30
Nu este medic/terapeut
dana30
Incep cu inceputul: um-25 august 2009, acum sarcina 6 saptamani
Tratament cu Zanocin 400 mg 1 la 24 ore perioada 14.09-23.09.2009, chiar in a doua si a treia saptamana de sarcina, deci ce fac?
Prima data medicul a zis intrerupere, dar am vrut sa mai vad si alta opinie, merg saptamana viitoare la medic sa vad. Cine a mai fost in situatia mea va rog un raspuns!
5 comentarii
0
14-10-2009, ora 15:24
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Nu ştiu ce să vă spun, dar cu avortul nu sunt de acord, faceţi ce vă spune inima!!!
Toate cele bune şi un copil minunat... ;)))


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
15-10-2009, ora 11:04
dana30
Nu este medic/terapeut
dana30
Multumesc pentru incurajare, de trei saptamani nu fac altceva decat sa ma documentez si am gasit 2 cazuri asemanatoare si copiii sunt bine, dar tratamentul si perioada sunt putin diferite, oricum suntem hotarati sa pastram bebelusul, cu voia celui de sus va fi totul bine, oricum voi merge la medic saptamana viitoare si voi pomeni de medicament abia dupa ce imi spune ce vede la ecograf, nu as vrea sa fie medicul influentat de tratamentul luat.
Am mai auzit si o alta parere: in primele 23 zile de sarcina medicamentele nu afecteaza bebelusul iar daca se intampla se produce avortul spontan in primele 6 saptamani. Acum am 7 saptamani si sper ca totul va fi bine, va tin la curent
0
15-10-2009, ora 17:31
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Felicitări pentru GÂNDIREA pe care o aveţi. Veţi fi o mamă exemplară. Mă bucur că v-aţi hotărât să păstraţi copilul - binecuvântarea de la Dumnezeu.
Şi da, aveţi enorm de multă dreptate, nu-i spuneţi medicului că aţi luat medicamentul, spuneţi-i după ce vă interpretează ecografia, pentru că după cum aţi spus şi dumneavoastră, sugestia negativă de cele mai multe ori determină o exprimare negativă şi/sau un răspuns negativ.

Toate cele bune, multe împliniri şi un copil minunat. Multă sănătate!!!


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
28-10-2009, ora 15:14
dana30
Nu este medic/terapeut
dana30
Am fost la medic, am facut prima ecografie si medicul a zis ca bebelusul e ok. Mi-a mai spus un lucru interesant pe care am inteles ca nu-l stiu toti medicii ginecologi si anume medicamentele luate cu 3 zile inainte de urmatoarea menstruatie daca afecteaza bebelusul atunci va actiona legea totul sau numic si pierzi sarcina, daca bebelusul e bine sarcina merge inainte.
Doar medicamentele luate cu trei zile inainte de menstruatie pot afecta bebelusul si pot apare diverse riscuri, in cazul meu m-a incurajat si a zis ca totul va fi bine si sa pastram bebelusul asa ca mergem inainte cu incredere ca va fi bine.
0
28-10-2009, ora 15:30
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Perfecttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt, Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă dăruiască un copil pe măsură, iar pt. faptul că nu aţi renunţat la el aşa cum aţi fost sfătuită de alţi medici...veţi fi răsplătită şi mai mult, să fiţi sigură de acest aspect! Acum nu vă rămâne de facut decât să vă îngrijiţi, să vă odihniţi corespunzător, să nu faceţi efort, să aveţi o alimentaţie echilibrată şi să nu vă enervaţi + să vă rugaţi şi să-I mulţumiţi Lui Dumnezeu pentru acest dar. Toate cele bune şi multă lumină sufletească!


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul