Risc sau nu...un domn doctor va rog frumos

01-12-2011
johanna12
Nu este medic/terapeut
johanna12
Buna ziua.Am si eu o intrebare.Pe data de 31 Octombrie 2011(luni) am inceput sa iau prima data pilule Artizia.Le-am luat corect(ora 18 fix cu 3 erori, nu consecutive, in care am luat cu o marja de o ora adica la ora 19.)Pe data de 20 Noiembrie(duminica) am luat ultima pilula urmand pauza de 7 zile.Pe data de 23 seara mi-a aparut menstra, iar pe data de 28 am inceput a doua folie la ora 18.Din pacate pe 30 am avut un contact sexual neprotejat fara ejaculare inauntru.Intrebarea mea este daca sunt sanse sa fi ramas insarcinata, daca eram protejata de pilule?
1 comentarii
0
01-12-2011, ora 20:23
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
Esti protejata! Riscul de a ramane gravida este doar in prima saptamana de la inceputul administrarii (in prima luna) dupa care daca le iei corect riscul este f f mic
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul