riscuri daca nu fac intrerupere la anticonceptionale?
buna am 24 ani si iau microginon de 1 an jumate totul este ok fara probleme, luna aceasta perioada de intrerupere de cele 7 zile cade la mijlocul saptamanii Mari a SF PASTE si sunt nasica la botezul unui bebelus, din cate stiu nu ai voie sa fi bolnava cand intrii in biserica si mai ales cand botezi asa am auzit, si m am gandit la solutia sa nu fac intrerupere si sa iau 2 luni microginon fara intrerupere urmand ca atunci cand termin a 2 a folie sa fac intrerupere dar as vrea sa stiu mai intai ce efecte are asupra corpului meu daca fac asta?nu as vrea sa imi deregleze ceva si sa am stari de voma, ameteli, daca stie careva sau a mai facut cineva asa imi poate spune orice sfat e binevenit, ms.
1 comentarii
1. Puteţi lua 2 folii de Microgynon fără pauză, după cum la fel de bine puteţi face o amânare parţială: adică faceţi pauza de 7 zile după botezul copilului. După cele 7 zile de pauză obişnuită, începeţi folie nouă. Pilulele neconsumate din folia luată parţial vă vor fi de folos, poate cu altă ocazie.
2. Din punct de vedere al moralei creştine, administrarea de anticoncepţionale e un păcat mult mai mare decât intrarea "bolnavă" în biserica.
2. Din punct de vedere al moralei creştine, administrarea de anticoncepţionale e un păcat mult mai mare decât intrarea "bolnavă" în biserica.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 1Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon