riscuri de a ramane insarcinata?

16-11-2008
alina_vele
Nu este medic/terapeut
alina_vele
As dori un raspuns, va rog. Sa va spun care e problema mea: eu folosesc anticonceptionale yasmin, in care nu am terminat folia, de fapt ultimele 9 pastile din folie. Azi trebuia sa-mi vina ciclu si nu mi-a venit. Problema cea mai mare e ca in urma cu o saptamana am avut 3 contacte intr-o zi dar neprotejate. Mai exact miercuri am incetat de luat pastile si sambata am avut cele 3 contacte neprotejate fara jaculari in interior. Intrebarea mea ar fi posibil ca de miercuri pana sambata sa mai fiu protejata de pastile, sau e posibil sa si raman insarcinata. Va rog sa-mi raspundeti si mie !
3 comentarii
0
19-11-2008, ora 15:18
anonima101
Nu este medic/terapeut
anonima101
nu prea am inteles de mercuri pina simbata trebuia sa faci acele 7 zile de pauza care sunt recomandate?
pt ca asa esti protejata dar daca altfel atunci nustiu ce sa spun
daca iai contraceptive asa cum e nevoie atunci stai linistita.
ai grija de tine
0
25-11-2008, ora 13:30
alina_vele
Nu este medic/terapeut
alina_vele
Nu ati inteles ce am vrut sa spun, problema e ca nu am mai terminat folia (ultimele 9 pastile pana la cele 7 zile de pauza). Ultima zi in care mi-am luat pastila de yasmin a fost miercuri pe data de 5.11.2008, vroiam sa stiu cat timp mai sunt protejata, pt ca pe data de 8.11 am avut 3 contactate neprotejate. Problema e ca pe data de 15.11 trebuia sa-mi vina ciclu si nu mi-a venit si nici in ziua de azi 25.11 nu mi-a venit, si nu vreau sa incep o alta folie pana nu voi merge la doctor sa fac un control, doar ca d-abia sapt viitoare voi putea merge la doctor pt control. Acum puteti sa-mi spuneti si mie din cate am scris. E posibil sa raman insarcinata, sau exista o dereglare foarte mare daca am incetat sa -mi iau pastilele, sau ar fi prea tarziu sa fac avort pana voi fi sigura ca sunt insarcinata. Va rog sa-mi rasp si mie, sunt foarte derutata poate ma linistiti un pic.
0
29-11-2008, ora 17:20
ella_med
Nu este medic/terapeut
ella_med
Alina, este f important de cat timp iei yasmin si cat de regulat este ciclul tau.Totusi, indiferent de aceste aspecte exista sanse sa fii insarcinata.sfatul meu este sa iti iei de la farmacie un test de sarcina, deoarece contactul neprotejat a fost pe 8.11 si deja s-ar vedea pe test daca esti insarcinata sau nu.
ar fi de asemenea f indicat sa te gandesti bine daca mai vrei sa iei pilule, pt ca trebuie sa nu mai uiti niciodata sa le iei..mai ales 9 zile :|. citeste cu atentie prospectul in caz ca mai uiti sa le iei, acolo se explica f bine ce trebuie sa faci. succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •