RMN cerebral

Buna. Pe biletul meu necompensat a trecut neurologul asa: rmn cerebral + angio rmn. E acelasi lucru? Nu de alta, dar e pe bani si nu vreau sa fiu surprins sa dau dau dublu.
A doua chestie: la rmn cerebral se vad si sinusurile? As avea nevoie sa stiu fiindca asa as impusca 2 iepuri dintr-o lovitura in gasirea cauzei cefaleelor persistente
A doua chestie: la rmn cerebral se vad si sinusurile? As avea nevoie sa stiu fiindca asa as impusca 2 iepuri dintr-o lovitura in gasirea cauzei cefaleelor persistente
1 comentarii

cele doua se fac una dupa alta. prima examinare fara substanta de contrast si imediat dupa acea cu substanta de contrast. despre preturi si procedura vorbiti cu radiologul.
vorbiti cu radiologul despre sinusuri daca se vad clar suficient pe imagini pentru ca examinarea nu este axata pe sinusuri.
examinarea acesta, daca este indicata, poate fi facuta si pe costurile asigurarii.
vorbiti cu radiologul despre sinusuri daca se vad clar suficient pe imagini pentru ca examinarea nu este axata pe sinusuri.
examinarea acesta, daca este indicata, poate fi facuta si pe costurile asigurarii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Interpretare RMN cerebral
- 0interpretare RMN cerebral
- 2IRM cerebral
- 2Interpretare irm urgent
- 1leziuni infracentrimetrice
- 0Durere de cap!
- 2Rezultat RMN
- 0Interpretare RMN
- 7Intrebare RMN cerebral
- 0Ecografie Doppler - necesara?
- 0Rog suportul dumneavoastra in interpretare RMN cerebral
- 3De ce tulburările psihice nu se vad la tomograf sau la RMN?
- 1Hipoplazie de artera cerebrala
- 0Probleme neurologice - interpretare RMN si simptome
- 0Bucla AICA la baza CAI drept, cu fin contact vasculo-nervos.
- 0RMN cerebral
- 3Dureri de cap puternice și constante, presiune intracraniană
- 1Chist talamic
- 0Rmn/ angioRmn - hipoplazie artera vertebrala dreapta
- 3Rmn
Mai multe informații despre: RMN cerebral
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: