Intrebare RMN cerebral

Buna ziua! Am 23 de ani. Eu am facut un RMN cerebral si mi-a iesit ca am Atrofie corticala difuză, in special supratentorială in discordanță cu vârsta.( spatii lichidiene pericerebrale cu dimensiuni crescute infra si mai ales supratentoriale cu văi sylviene adanci si santuri corticale largite). Am fost la neurolog si a zis ca nu am nimic neurologic, ci psihic. Imi puteti zice, va rog ce am?
1 comentarii

Vreau sa stiu ce este pentru ca nu mai pot!! Este demență frontotemporală sau o tulburare din cadrul schizofreniei( schizoida, schizotipala etc )??? Am numai simptome negative de la schizofrenie.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Interpretare RMN cerebral
- 7Ajutor - RMN Cerebral nativ
- 0Interpretare RMN - Leziune porencefalic-gliotica
- 0Rezultat RMN
- 0Discreta atrofie corticală frontal bilateral
- 2rmn cerebral copil 7 ani
- 0Durere de cap!
- 0Cap - atrofie corticala si subcorticala cerebrala difuza
- 0Artrofie cortico-subcorticala
- 0Rezultat RMN hipoplazie a segmentului a1
- 1Ajutor urgent! RMN cerebral sau CT?
- 0Rog suportul dumneavoastra in interpretare RMN cerebral
- 3PostCovid- simptome, probleme, rezultat RMN - ”mici AVC sechelare”
- 7Pe RMN a iesit ca am atrofie corticala. Ce boala psihica arata aceasta atrofie?
- 0Dureri de cap - cauze, tratament
- 0RMN cerebral cu substanță de contract as dori o interpretare
- 3De ce tulburările psihice nu se vad la tomograf sau la RMN?
- 3Dureri de cap puternice și constante, presiune intracraniană
Mai multe informații despre: RMN cerebral atrofia corticala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: