R.NATURISTA PTR. CALCULI COLECIST, EFICIENTA SAU NU?
Am primit o reteta naturista care ar ajuta la eliminarea unui calcul la colecist de 19mm, nu stiu ce sa fac?Nu se mananca si bea nimic de la ora16, se amesteca750g apa cu 40g sare amara se da la rece, apoi la ora20 amesteci solutia si la ora22 bei un sfert din amestec, la ora 23:45 iei zeama de la o gref si o amesteci cu o jumatate ceasca ulei masline extravirgin presat la rece, la ora 24 stai in picioare si bei amestecul de ulei, apoi stai culcat pe spate fara sa te misti20min. la 7 dimineata te trezesti si bei inca un sfert din sarea cu apa, te culci 2ore iar la ora9 bei ultima portie de apa cu sare amara.Ce risc daca urmez aceasta reteta?Are cineva o reteta sigura ptr.eliminarea acestei pietre?Un tratament nu exista?Va multumesc mult!Poate ma ajuta cineva sa scap fara operatie.
cu respect, Pethrina
cu respect, Pethrina
1 comentarii
Exista un medicament numit URSOFALK care incearca sa dizolve calculul din colecist, eficienta este variabila in functie de dimensiunea calculului si compozitia sa. Doza este individualizata in functie de greutatea corporala si de alte boli asociate eventuale.
Reteta naturista nu o cunosc si nu pot sa emit pareri despre ea pro sau contra.
Reteta naturista nu o cunosc si nu pot sa emit pareri despre ea pro sau contra.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial