roaccutane ingrasa?
medicul dermatolog mi-a prescris roaccutane pntru cosuri dar pe prospect scrie k are mult colesterol in compozitie.sunt in pondere de ingrasare si nu as vrea sa ma ingras.va rog un raspuns?
1 comentarii
roaccutane NU INGRASA, inainte de inceperea tratamentului se recomanda un set de analize care sa cuprinda analize de sange, colesterol, trigliceride, lipide serice, glicemie si valorile enzimatice ale ficatului, GOT, GPT, daca ai analizele bune poti lua linistita tratamentul, in acest timp recomnad si un hepatoprotector.
chiar daca ai tendinta la ingrasare acest medicament nu influenteaza, doar valorile sanguine, daca este cazul, depinde de tipul de reactivitate al organismului tau, eu iau tratamentul de 2 luni si ma simt excelent, sincer am slabit 3 kg deoarece nu am pofta de mancare iar analizele imi sunt ft bune. mult succes si incredere in tratament!
chiar daca ai tendinta la ingrasare acest medicament nu influenteaza, doar valorile sanguine, daca este cazul, depinde de tipul de reactivitate al organismului tau, eu iau tratamentul de 2 luni si ma simt excelent, sincer am slabit 3 kg deoarece nu am pofta de mancare iar analizele imi sunt ft bune. mult succes si incredere in tratament!
Alte subiecte recente din această secțiune: