roaccutane - pro sau contra

4436 comentarii 1 2 ..... 505152 ..... 147 148 Înainte ›
0
09-11-2010, ora 21:11
codin01
Nu este medic/terapeut
codin01
azi e a 34 zi de roaccutane.. 5 p/zi... am avut o eruptie ingrozitoare dar acum sunt semne de vindecare.mai am doar semnele si petele ramase..iar pe zii ce trece imi apar din ce in ce mai putine cosuri. punctele acelea de grasime de sub piele...am observat ca se transforma in cosuri si se vindeca apoi. schema mea de tratament e in felul urmator: 2 pastile dimineata, 1 la pranz, 2 seara. in fiecare dimineata si seara spalat fata cu Avene Cleanance gel de curatare (49 ron), iar apoi dat cu Avene - Clean-ac Crema Hidratanta ( 58 ron).seara Skinoren doar pe cosurile care mai ies din cand in cand...unele foarte mici in orice caz...in 2 zile dispar complet. sanatate la toti
0
09-11-2010, ora 21:40
andy79
Nu este medic/terapeut
andy79
Eu iau si 4 odata si inca nu m-am aruncat de pe bloc :D =))))
0
09-11-2010, ora 21:55
giglia
Nu este medic/terapeut
giglia
si mie imi spusese medicul sa le iau pe toate odata, ca cica ar fi mai eficient asa
Myham, pls, zi si mie, dupa ce ai term de luat Roaccutane, ai mai fost la medic? sau ai asteptat sa treaca cele 6 luni?
Nu stiu ce sa fac, sunt in dilema, am terminat si eu tratamentul intern, dar mai am pete si simt ca as avea nevoie si de o exfoliere ceva. sa am pielea mai neteda/catifelata etc.
Mersi frumos!
Sanatate!
0
09-11-2010, ora 23:06
yx_dark
Nu este medic/terapeut
yx_dark
Am citit undeva, ca dupa un timp de la terminarea tratementului, iti pot reaparea. :|
0
10-11-2010, ora 21:33
myham
Nu este medic/terapeut
myham
in perioada celor 6 luni nu am fost deloc..noul meu medic dermatolog mi-a spus ca as fi putut veni si atunci si chiar si in timpul tratamentului sa fac tratamente faciale...intr-adevar e pielea mai sensibila insa da rezultate..decizia iti apartine..sanatate
p.s pt yx_dark intr-adevar acneea poate sa reapara, depinde de organismul fiecaruia cum va reactiona dupa tratament etc...
0
11-11-2010, ora 08:17
yx_dark
Nu este medic/terapeut
yx_dark
omg, m-am uitat acum de dimineata in oglinda, aproape nimic pe fata, nici semne, nici acnee. I-au roa de 3 saptamani, nu stiu cum e posibil, sa-mi treaca in 3 saptamani, aproape tot + semnele, si am avut deja si eruptia aia la inceput, de imi venea sa nu mai ies din casa, bine si cand mai imi iese 1-2 peste 2-3 zile e uscat si ramane coaje, nu semn. Probabil semnele mi-au trecut ca nu mi-am dat cu nicio crema de hidratare pe faTA si mi s-a decozit fata. :-?? Nici nu stiu ce sa mai cred. :|
0
11-11-2010, ora 21:03
alin18
Nu este medic/terapeut
alin18
si cei cu doza mare cum mai stati cu analizele?
0
12-11-2010, ora 09:11
giglia
Nu este medic/terapeut
giglia
si la ce medic te duci acum, Myham ?:D ms
0
12-11-2010, ora 10:57
myham
Nu este medic/terapeut
myham
ma duc la dermestet la rozalia olsavszky, e super doctora.lucreaza cu medici rezidenti, o gasesti si la spitalul colentina..sedintele de microdermabraziune au fost facute de un medic rezident.pe 17 ma duc la peeling si o sa-l faca doctora...sanatate!
0
12-11-2010, ora 12:05
andy79
Nu este medic/terapeut
andy79
MYHAMMMMMMMMMMMM
eu tot la o rezidenta de a lui doctorita olsavszky ma duc. de 3 luni. la Muscalu. am fost azi pt analize. dar tanti olsavszky mi se pare ca ma ignora la maxim. si lui Muscalu i-am zis ca la sfarsitul tratamentului, daca ma si vindeca, ii dau o mie. peelingul si microdermaabraziunea tot la olsavszky le faci????
0
12-11-2010, ora 14:42
myham
Nu este medic/terapeut
myham
pana acum am facut doar microdermabraziune cu o rezidenta(am uitat cu o cheama ), peeling o sa-mi faca doctora...dar toate astea se intampla la cabinet, la dermestet...
0
12-11-2010, ora 22:02
yx_dark
Nu este medic/terapeut
yx_dark
Voua nu vi-au trecut semnele de la roa?
0
13-11-2010, ora 08:38
giglia
Nu este medic/terapeut
giglia
hei, Myham, dar de ce ai renuntat la celalat medic?:D ca eu tot la dumneaei ma duc, si m-ar interesa. ms mult! si cat platesti pt microdermabraziuni ?
0
13-11-2010, ora 11:13
myham
Nu este medic/terapeut
myham
nu mai m-am dus la ea pentru ca la cabinetul ei personal nu avea aparaturile necesare.ea doar putea sa-mi recomande dupa ce tratament facial sa fac.pentru microdermabraziune am dat 150 lei pe sedinta...
0
14-11-2010, ora 16:55
myham
Nu este medic/terapeut
myham
pt yx_dark au fost persoane care au avut norocul sa nu ramana cu semne asta din cauza faptulu ca au avut o acnee mai usoara.mie mi-au ramas pentru ca am facut greseala sa umblu la cosuri si din cauza faptului ca am avut o acnee medie ca sa zic asa.
0
15-11-2010, ora 05:11
Vlad Coman
Nu este medic/terapeut
Vlad Coman
azi s-au implinit un an si 4 luni de cand am terminat cu roaccutane.. acneea n-a revenit... dar imi mai apar cosuri f micutze din cand in cand.. dar le tin in frau cu exfoliac si aestetico tonic.. tenul este gras.. dar in nici un caz ca inainte sa iau roaccutane..so.. dupa un an si 4 luni de la terminarea tratamentului... inca PRO Roaccutane..
0
15-11-2010, ora 05:13
Vlad Coman
Nu este medic/terapeut
Vlad Coman
a da inca ceva ca am vazut ca a-ti discutat cu mancarea... n-are nici o legatura mancarea cu acneea... ia uitati-va voi mai atenti la boschetarii de pe strada.. care au kkt pe fatza.. si manaca din gunoi toate resturile de shaorma.. deci nu shaorma.. resturi de shaorma si carne putrezita si n-au nici pe dracu.. nici o acnee... deci liber la mancare orice...
0
15-11-2010, ora 18:19
yx_dark
Nu este medic/terapeut
yx_dark
Vladone ai dreptate, ma rog, poate sunt si exceptii. Depinde de persoana.
0
16-11-2010, ora 11:49
Jolye
Nu este medic/terapeut
Jolye
"myham" eu am vazut la magic slim microabraziune cu 80 ron.
cum e dupa microabraziune, cum ramana tenul ?

"vlodane" depinde f mult de persoana, unii pot manca manca orice si nu au nimic pe cand altii.

sanatate
0
16-11-2010, ora 15:00
myham
Nu este medic/terapeut
myham
tenul e mult mai ok dupa microdermabraziune, mai luminos si dupa mai multe sedinte petele superficiale ca sa zic asa dispar...mie imi place, cred ca o sa-mi fac o data pe luna, nu este numai pentru pete ci si pentru riduri, curatarea tenului etc...am zis ca niciodata nu o sa apelez la vreun salon de cosmetica(cum este magic slim spre ex), nu am incredere, prefer sa merg la medic dermatolog.
0
17-11-2010, ora 10:58
Jolye
Nu este medic/terapeut
Jolye
ms

a ok, sa inteleg ca iti face microabraziunea medicul dermatolog ?
numai ca nu cred ca toti medici fac asta.

sanatate
0
17-11-2010, ora 13:42
myham
Nu este medic/terapeut
myham
aproape toti fac asta.insa doctora mea are cativa medici rezidenti care o ajuta la cabinet, ei fac microdermabraziune, laser etc si mai face si ea, azi o sa am sedinta de peeling cu doctorul dermatolog...
0
17-11-2010, ora 22:13
myham
Nu este medic/terapeut
myham
azi am avut peelingul...500 lei am dat, recunosc ca ma durut un pic sufletul :( pentru banii astia dar sper sa fie cum au zis ele, ca nu o sa-mi para rau, ca o sa se vada rezultatele...sanatate!
0
18-11-2010, ora 00:46
andy79
Nu este medic/terapeut
andy79
myham cum ai ajuns la doctor rozalia? ai fost mai intai la colentina sau la cabinetul personal?? eu cred ca saraca doctora ma considera vreun sarac pt ca m-am dus la spital la colentina. cata ignoranta pe ea vis a vis de mine. o lasa pe saraca aia de rezidenta sa vb si cica sa ma sfatuiasca. spanac.
0
18-11-2010, ora 11:12
myham
Nu este medic/terapeut
myham
mi-a spus de ea o colega de la munca si am zis sa incerc...m-am dus direct la cabinetul personal, am avut o prima discutie cu ea atunci asta fiind in septembrie si dupa am ramas pe mana unei rezidente, ea mi-a facut sedintele de micro si cu doctora mai m-am vazut de vreo doua ori de atunci...inclusiv ieri cand mi-a facut peeling.p.s intr-adevar asa procedeaza cateodata, le lasa pe fete sa sfatuiasca etc pentru ca ele sunt elevele ei, probabil vrea sa observe cat de mult au invatat si stiu meseria asta, incearca sa te duci la cabinet la ea mai bine nu stiu ce sa zic, este 100 lei sedinta...
0
21-11-2010, ora 11:18
myham
Nu este medic/terapeut
myham
buna, ce mai faceti?cum mai sunteti?va merge bine tratamentul cu roaccutane...sanatate!
0
21-11-2010, ora 20:45
revenges
Nu este medic/terapeut
revenges
myham cum pot sa te contactez ?
0
21-11-2010, ora 22:39
myham
Nu este medic/terapeut
myham
ti-am raspuns de cand mai intrebat prima oara, am intrat pe numele tau si mi-a aparut trimite un mesaj catre revenges si am trimis.. nu ai primit ??
0
22-11-2010, ora 10:07
Jolye
Nu este medic/terapeut
Jolye
buna " myham"

te referi la 100 lei consultatia la dna dr. la care mergi tu ?
0
22-11-2010, ora 10:41
myham
Nu este medic/terapeut
myham
buna, da la consultatie m-am referit (100 lei)...
Adaugă un comentariu / răspuns
4436 comentarii 1 2 ..... 505152 ..... 147 148 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Vaccin contra acneei aflat în perioada de testare
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Tratamentul modern al acneei - soluții eficiente
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  •