roaccutane - pro sau contra

4436 comentarii 1 2 ..... 717273 ..... 147 148 Înainte ›
0
11-04-2011, ora 23:15
ginel86
Nu este medic/terapeut
ginel86
deci... eu le-am stors intotdeauna... si cateodata imi faceam rani urate... dar care in maxim 11 zile treceau de tot... am luat roacc pt k tot apareau intr una... am luat 6 luni cate 4/zi la 60 kg.
0
12-04-2011, ora 16:23
yx_dark
Nu este medic/terapeut
yx_dark
Aveti idee ce sa fac pentru gauri sau macar pentru petele ramase?
0
12-04-2011, ora 17:28
Robertb
Nu este medic/terapeut
Robertb
salutare...deci wow...am un nas rosu cu galme...care ma doare la atingere...acu chiar s'a stricat jmecheria...nu mai ies din casa pana nu imi trece...cand or sa coaca...tre sa imi storc nasu?;-s sau las sa se vindece sing;-??am facut infuzie cu ceai de pelin...am citit yo pe net ca baetzashu...o fi de la ceai?
0
12-04-2011, ora 17:42
ginel86
Nu este medic/terapeut
ginel86
Ideal ar fi sa nu umblii la ele dar eu nu am rezistat tentatiei... iar pe langa roacc nu mai incerca si alte tratamente... cate iei pe zi si cate kg ai?
0
12-04-2011, ora 19:08
ro_buc
Nu este medic/terapeut
ro_buc
da' mi se pare mult 4 pe zi x 30 zile x 6 luni= 720 pastile...ai avut mare curaj. le-ai luat tu de capul tau sau asa ti-a recomandat medicul de la inceput si pana la sfarsit 4/zi?
in cazul asta mie mi se pare apa de ploaie ce vrea sa-mi dea mie...1/zi in prima luna, apoi 2 si-n total nu mai mult de 3 luni :)) wtf..
0
13-04-2011, ora 06:21
ginel86
Nu este medic/terapeut
ginel86
am luat fara acordul medicului pt k nu a vrut sa mi dea roacc... stiu k e doza micutza la tine, dar te sfatuiesc sa faci MINIM 4 luni, recomandabil 6 luni... altfel il faci degeaba... insa e doar parerea mea...
0
13-04-2011, ora 08:11
Robertb
Nu este medic/terapeut
Robertb
salutare...yo ytre' sa iau 10 mg..2 pe zi..am 55 de kg..un anemic..:-j...am facut rost de toata gama de ingrijire de la Avene...si pot sa zic ca treaba inepe sa se inbunatateasca...putin...dar sunt mai bine ca in zilele trecute...si am aflat ca o pritena a luat 2 tratamente cu roacc..2 ani pt ca dupa primul tratament...la cateva luni au inceput iar eruptiile...dubios...ciao:)
0
13-04-2011, ora 09:07
Geox
Nu este medic/terapeut
Geox
Am si eu o problema. Nu stiu..o fi vreun efect advers de la roaccutane?
Dar..eu am inceput sa uit complet diverse chestii..maruntisuri intradevar..dar oricum, e ingrijorator..Eu am o memorie de elefant..nu uitam detalii..si acum..de vreo 2 sapt incoace..in fine..poate e stresul..oboseala..nu imi dau seama..dar vroiam sa stiu daca se regaseste vreunul dintre voi in ce spun.
I s-a intamplat cuiva?
Ms, sanatate
0
13-04-2011, ora 11:27
ro_buc
Nu este medic/terapeut
ro_buc
si eu as vrea sa fac minim 5, maxim i don't know si nu vad alta solutie decat sa ma duc la alt medic in cazul in care asta nu va mai vrea sa-mi prescrie dupa 3 luni.
in fine, Geox, daca te ajuta cu ceva, eu nu iau roaccutane (INCA) si de la o vreme uit tot mai des daca am facut sau nu anumite lucruri...si sunt STRESATA, deci cred ca e de la stres :D
0
13-04-2011, ora 19:41
ginel86
Nu este medic/terapeut
ginel86
Din cate am citit eu despre el ( si am citit destul), roacc nu poate influenta memoria...

Cine mai stie ceva de Andy? :-/
0
13-04-2011, ora 21:48
myham
Nu este medic/terapeut
myham
nici eu nu cred ca roaccutane influenteaza memoria, asta zic din propria experienta ca am facut tratamentu aproape 1 an de zile.zilele trecute am facut o sedinta de dermaroller, nu stiu daca ati auzit si pentru mine a fost o noutate, mi s-a spus ca abia dupa primele 3 sedinte (interval 1 luna) se vad rezultatele, e pune o crema anestezica cam 15 minute si dupa urmeaza procedura (dureaza cam 10 min) care este facuta pana la sangerare si cat se poate suporta...

am selectat mai jos cateva informatii despre dermaroller dar puteti gasi si pe net

"Rollerul cu microace este un dispozitiv de formă cilindrică prevăzută cu 540 micro-ace cu care se pot trata diferite probleme a tegumenului - tratamentul ridurilor, tratamentul cicatricilor, probleme de pigmentaţie, tratamentul vergeturilor, pori dilataţi..Terapia cu microace se bazează pe mecanismele de auto-vindecare ale organismului.Celulele pielii din jurul canalului format prin înţepare eliberează factori de creştere pentru celulele nediferenţiate care se înmulţesc, formează noi celule, fibroblaştii care vor produce mai multe fibre de colagen şi elastină. Sarcina fibroblaştilor este de a migra către leziune pentru a o vindeca (a închide rana, de a o repara cu fibre de colagen şi elastină).
Canalele produse prin înţepare se închid foarte repede, în termen de 1-2 ore, nefiind necesare intervenţii speciale.Folosirea medicală a rollerelor cu microace este o alternativă viabilă la tratamentul cu laser pentru refacerea pielii, fără a implica o procedură foarte costisitoare sau invaziv"
0
13-04-2011, ora 22:21
ro_buc
Nu este medic/terapeut
ro_buc
ok si unde ai facut-o, cat costa, cate sedinte sunt necesare?
0
14-04-2011, ora 08:22
myham
Nu este medic/terapeut
myham
la dermestetica, o sedinta costa 300 lei si trebuie sa fie facute cel putin 3 sedinte pentru a vedea rezultate..
0
14-04-2011, ora 11:02
ro_buc
Nu este medic/terapeut
ro_buc
Ginel, tu cum stai cu analizele? ti le-ai facut macar acum la sfarsit cand ai terminat cu roaccutane?
Dar tu Geox, ti le-ai mai facut?
0
14-04-2011, ora 16:14
yx_dark
Nu este medic/terapeut
yx_dark
@myham
Si cum functioneaza mai exact? E bun si pentru gauri, nu foarte adanci?
0
14-04-2011, ora 16:16
ginel86
Nu este medic/terapeut
ginel86
Ro_buc... nu mi-am facut deloc analize si deocamdata nici nu am de gand sa-mi fac.
0
14-04-2011, ora 16:35
Geox
Nu este medic/terapeut
Geox
Buna!
Ro_buc, eu nu, nu mi-am facut analizele. Vreau sa fac curand. Am tot amanat..
In schimb, fata mea are cojite, de uscata ce este si deshidratatata: in jurul gurii este asa..
DAR COSURILE DISPAR VIZIBIL. SUNT PE DRUMUL CEL BUN !!!
Doamne ajuta la toata lumea!
Succes la toti.
0
14-04-2011, ora 19:37
myham
Nu este medic/terapeut
myham
pt yx_dark da este bun si pentru cicatrici mai adanci, acelea care sunt ca denivelarile...pentru ca sunt persoane care au ramas cu gauri in fata si nu se mai pot face nimic la acelea cel putin asa mi-a zis doctora..
0
14-04-2011, ora 22:20
elena4
Nu este medic/terapeut
elena4
Myham, in decursul tratamentului de un an, ai facut vreo pauza sau ai luat roaccutane tot timpul? Cate pastile luai pe zi? S-a intamplat sa te simti rau in timpul tratamentului?
0
14-04-2011, ora 22:33
ro_buc
Nu este medic/terapeut
ro_buc
dar legat de dermaroller asta, nu as putea sa mi-l fac io acasa singura?:)) ca vad ca se gaseste roller d-ala de cumparat (http://www.romedic.ro/roller-cu-microace-0H28579)
0
15-04-2011, ora 08:17
myham
Nu este medic/terapeut
myham
pt elena4 am luat in fiecare zi tratamentul...am inceput cu 3, dupa 2, dupa 1 pentru ca se reduce treptat tratamentul..nu m-am simtit rau, pot sa zic ca organismul meu a reactionat bine la aceste medicamente.
pt ro_buc intr-adevar poti sa-ti faci si acasa singura, daca o sa te uiti pe youtube o sa vezi filmulete cu persoane care isi fac singure..insa eu am preferat sa ma duc la un cabinet, prefer sa fiu sub controlul unui doctor.
0
15-04-2011, ora 10:38
ro_buc
Nu este medic/terapeut
ro_buc
hmm...nu e chiar asa ca vad ca se da cu niste creme, anestezic nu? dar nu-ti zgarie fata acele alea??
0
15-04-2011, ora 12:50
myham
Nu este medic/terapeut
myham
pai trebuie sa-ti cumperi tot ce implica acest tratament, crema anestezica, rollerul, crema care se da dupa procedura + o masca care se pune tot dupa procedura..in primele 2-3 zile fata este f rosie si intr-adevar in unele zone se vede urma rollerului insa totul trece...fata mea acum e super ok, doar se descuameaza cateva zile...eu iti recomand sa apelezi totusi la un doctor care sa faca asta...
0
15-04-2011, ora 16:17
deea_me93
Nu este medic/terapeut
deea_me93
buna.eu sunt noua pe acest site..si am probleme ca si voi cu acneea...
ma confrunt cu aceasta problema de multi ani si de o luna iau roaccutanae la recomandarea medicului dermatolog...
reactii adverse au aparut, dar cea mai suparatoare reactie a aparut la nivelul ochilor, si anume ochii mei au devenit foarte sensibili si sunt mereu inrositi..nu stiu ce sa fac:( am folosit diferite picaturi, dar nimic nu are efect..
voiam sa va intreb daca si voua v-a aparut aceasta problema in urma tratamentului si cum ati reusit sa scapati de acest disconfort?
0
15-04-2011, ora 16:27
Geox
Nu este medic/terapeut
Geox
Buna.
Deea_me, poti lua din orice farmacie LACRIMI ARTIFICIALE care ajuta la hidratarea ochiului.
Sanatate.
0
15-04-2011, ora 16:29
deea_me93
Nu este medic/terapeut
deea_me93
ms...o sa incerc.Sanatate si tie!
0
15-04-2011, ora 16:47
ginel86
Nu este medic/terapeut
ginel86
Deea... si ochii mei erau fff sensibili in timpul trat. Conteaza si ce picaturi iti da. Eu am folosit Tobradex si Lacrisifi si m-a ajutat destul de mult, insa pe langa astea eu am avut nevoie si de ochelari din cauza la roaccutane...
0
15-04-2011, ora 17:16
ro_buc
Nu este medic/terapeut
ro_buc
deea_me93 cate iei pe zi?
0
15-04-2011, ora 17:23
elena4
Nu este medic/terapeut
elena4
Multumesc Myham pentru raspuns. Vroiam sa mai intreb daca pe parcursul tratamentului a crescut colesterolul total sau trigliceridele, iar daca da, cam la ce valori.
0
15-04-2011, ora 18:29
myham
Nu este medic/terapeut
myham
max am avut 215 colesterolul..insa a scazut pentru ca am luat in paralele liv 52..
Adaugă un comentariu / răspuns
4436 comentarii 1 2 ..... 717273 ..... 147 148 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Vaccin contra acneei aflat în perioada de testare
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Tratamentul modern al acneei - soluții eficiente
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  •