roaccutane - pro sau contra
Tocmai mi-au venit rezultatele analizelor, am ceva mai bine de doua luni jumate la bord:
Woooooooooooooooow, eat your heart out! =))
Mai bune decat inainte de inceperea Roaccutane-ului! Mi-nu-nat! :D
Va pupez pa tuoooooooooooti! :)
Woooooooooooooooow, eat your heart out! =))
Mai bune decat inainte de inceperea Roaccutane-ului! Mi-nu-nat! :D
Va pupez pa tuoooooooooooti! :)
Da? Mai bine decat inainte de inceperea tratamentului? Felicitari !!! Nici ficat obosit? Hmm, misto..deci iei si ficato-protector sa inteleg :)
prima :1tenul meu este foarte si foarte gras in toata regiunea fetei... (pe toata fata) :2:mai pe scurt ele apar cu puroi deodata insa imi apar dese ori si deacestea care sub piele si apoi buhneste puroiea.. si nu se sparg daca au puroi stau asa pina le storc eu... da si se formeaza ku puroi deodata... :3 nustiu poate daca maninc dulciuri insa chiar daka nu manink dulciuri tot imi apar si asa si asa kiar de sa tin dieta. 4 uneori am asa ceva ma maninka undeva pe fata si unde ma skarpin akolo imi iasa cosul.insa kitiodata da asa fara sa ma skarpin imi esa.. 5 nu unde sunt ele sta tot asa pielea, , , nu se cojeste... 6 nu nam nicio alergie fata de wreun medicament pina ce nam awut asa probleme sau fata de minkare... 7 da am foarte multe semne cind mi lia scos doamna doctor si as dori sami refac fata inapoi kum era... oare este wreun medicament 8 nu nam observat sami apara din cauza temperaturii ele apar tottimpul si am 20 de ani da ma lupt ku ele de multi multi ani. 9 nu nam obserwat sami apara dupa wreun medikament... 10 miam fakut analize la tot si la singe si la cosuri si la sprincene insa ce pot sa wa spun miau gasit asa cewa tip de acnee acenee vulgara forma papulopustuloasa asta ku 20 de zile in urma am sta in spital si miau fakut skimb de singe din wina in muski in buka. si kit am stat akolo mau mai ajutat trekut oleaca insa dupa ce am venit acasa din nou miau inceput sami iasa.ce folos ca mau infipt cu acul. 11 eu le stork ka sunt student si mii rusine de mine de fata mea kum se uit toti la mine.mina no pun pe fata numai kind le stork. 12 am puncte negre pe nas pe obraji pe frunte cam pe tot si albe pe obraji am.. si pe spate am multe cosuri pe piept tot.. va rog ajutatima nustiu ce sa mai fac deja e septembrie si cind stiu ce fata de cosuri am nustiu cum o sa ies din casa dermatologul meu mia zis de rouaccutane dar eu nustiu ce sa fac amuia ma spal cu teen derm gel de fata... si ma mai dau cu erossan si niciun folos tot aceeasi fata am...cosuroasa si plina de semne... deja am 20 de ani dar nu pot sa ies nikaieri nici cu prietenii mii foarte urit ce fata am stau inkis numai akasa. ce sa fac zicetimi va rog poate stiti ce sa mai fac deja numai am puteri pentru asa ceva. aaa sinka ceva la mine bunelul a fost foarte cosuros si mama tot si ma gindesk poate ereditar mi se transmite insa sintem in sec 21 ce nu este nici un tratament kare sami ajute.oare cit sa ma mai lupt cu ele daca doresti pot sati trimit poze cu mine. mersi ajutatima va rog loome...
Cu cine ai facut romana? Ma rog, pai du-te sa-ti dea roaccutane. Daca nu vrei sa iei, atunci stai asa. Nu merge cu geluri si cu creme. Problema este din interior, nu din exterior.
Geox, da, iau Lagosa, nu stiu daca asta ajuta pe bune sau doar psihologic. :)) Destul ca iaca, am rezultate-model. Chiar inainte de analize ma mai umflasera dermatologii si cu Eritromicina, Augmentin, Ceroxim si Tetraciclina pentru infectia cu stafilococ si uite ca inca ma tin bine! Traiasca dozele mici! :D
just started dar faci si sport ? am auzit ca e f bine sa faci sport in perioada aceasta cand iei roaccutane.. eu fac f mult sport si chiar am uitat sa intreb doctorul daca ma ajuta intr-un fel in chestia asta cu roaccutane
pentru sula_ion...daca acel comentariu al tau nu a fost la misto..si daca chiar asta esti tu..du-te acum si cumpara-ti roacutane..incepi cu cel putin 2 pastile pe zi..de preferat ar fi 3 sau 4..si o sa vezi schimbarile pe care le astepti!!
sula_ion... Mie imi pare in primul rand ca id-ul tau e la misto si absolut tot ce ai scris tu acolo..Aici este un forum ptr oamenii ce vor sa discute serios despre o problema de sanatate SERIOASA!
Asa ca te rog frumos sa te abtii si sa iti ocupi mai bine timpul cu a studia gramatica limbii romane...ori daca nu, alege sa scrii in propria-ti limba, decat sa te faci de rusine in altele..
Iar daca eu ma insel in privinta ta (desi nu cred), imi cer scuze.
Si iti doresc sa te ajute Dumnezeu sa ti se lumineze mintea..nemaifacand misto de oameni ce au cu adevarat dificultati, pentru ca imi inchipui ca si tu poti fi expus la orice problema de sanatate..atata timp cat nu esti cumva vreun robot...
Asa ca te rog frumos sa te abtii si sa iti ocupi mai bine timpul cu a studia gramatica limbii romane...ori daca nu, alege sa scrii in propria-ti limba, decat sa te faci de rusine in altele..
Iar daca eu ma insel in privinta ta (desi nu cred), imi cer scuze.
Si iti doresc sa te ajute Dumnezeu sa ti se lumineze mintea..nemaifacand misto de oameni ce au cu adevarat dificultati, pentru ca imi inchipui ca si tu poti fi expus la orice problema de sanatate..atata timp cat nu esti cumva vreun robot...
da sunt eu acolo a fost copiat din alta parte şi va-m pus... cu romina stau execelent. dar doresc sa ştiu face sa iau roaccutane sau nu.. am inteles din altii ca el ajuta insa cu timpul apar inapoi... sinca ceva am niste cicatrici de la ele pot sa le repar cumva insa fara laser sau ceva produse scumpe am auzit ceva de ulei de macieş mi-am cumparat insa fata mea e grasa şi uleiul la fel şi mam dat dou zile unde avem cicatrici şi am oprit tratamentul... nuştiu datimi voi vreun tratament care a avut aşa ceva şi a scapat...P.S MERSI ANTICIPAT...
sula_ion, scuza-ma ptr indrazneala-mi, dar nu ma pot abtine..o fi de la pastile.. :)) insa..nu mai spune macar ca stai excelent cu romana.. zilele astea -se pare - nu sunt prea diplomata sa ma abtin din a comenta..rautati..:P..
Permite-mi sa iti spun ca nu stai excelent, ceea ce nu e o problema pentru mine personal.si am incercat sa inteleg ce spui acolo..mi-a fost destul de greu - confesez - fara macar doua-trei virgule..ca si semne de punctuatie..pentru a deosebi subiectul de predicat..
In fine, insa ce sfat mi-as permite eu in a-ti da, este sa MERGI LA UN DOCTOR DERMATOLOG si sa ii povestesti absolut tot ce ai tu pe suflet...legat de cele 12 probleme ce ni le-ai enumerat mai sus, pe aceasta pagina.
Sper sa ai de asemenea si ceva rabdare in a respecta tratamentul ce ti-l recomanda medicul, pentru ca peste noapte nimeni nu are rezultate miraculoase. Tine cont de asta.
O zi frumoasa si succes.
Permite-mi sa iti spun ca nu stai excelent, ceea ce nu e o problema pentru mine personal.si am incercat sa inteleg ce spui acolo..mi-a fost destul de greu - confesez - fara macar doua-trei virgule..ca si semne de punctuatie..pentru a deosebi subiectul de predicat..
In fine, insa ce sfat mi-as permite eu in a-ti da, este sa MERGI LA UN DOCTOR DERMATOLOG si sa ii povestesti absolut tot ce ai tu pe suflet...legat de cele 12 probleme ce ni le-ai enumerat mai sus, pe aceasta pagina.
Sper sa ai de asemenea si ceva rabdare in a respecta tratamentul ce ti-l recomanda medicul, pentru ca peste noapte nimeni nu are rezultate miraculoase. Tine cont de asta.
O zi frumoasa si succes.
geox mersi de grija, tu daca esti aşa de sigura pe tine spunemi ma rog ce fel de acnee ai avut tu.. daca esti o oarecare fata care nici nu are probleme cu acneea şi işi baga nasul aşa numai pentru a face haz de necaz na-m nevoie... tu daca ai avut acnnee ai ajuta.. insa tu nu stii prin ce trec altii care au.. sami spui acesta nu-i ajutor fetito romina mea cum este, este place nu-ti place mie mii totuna.. in orce caz ma mindresc ca sunt romin, sinca ceva daca nu stii nimic nu vorbi in dodii sami spuna cineva care a trecut prin aşa calvar...
Pot spune ca sunt sigura pe mine pe anumite segmente, ma bucur ca se observa.
Insa.. da, am avut acnee si am scapat de ea cu rabdare foarte multa.. si cu zile de suferinta de tot felul.
Probabil ca mi-era incredibil sa vad cat de incorect scrii si asta ti-a"castigat" o anume lipsa de credibilitate apropo de problema ce o descriai initial.. NU ma voi mai lega de asta, este treaba ta.
Mi-am cerut deja scuze pentru scepticismul in ceea ce te priveste, daca acela era cazul.
Si deci eu am avut o acnee nodulo-chistica foarte uratica, de care am scapat cu ajutorul roaccutanului, dar care si-a lasat niste pete de care sper sa scap prin niste sedinte de peeling.. Nu vorbesc in necunostinta de cauza; nu as indrazni sa fac asta.
Iar sfatul meu, pentru tine era acela de a merge la medic si de a-i spune prin ce treci, asa cum ai descris aici, pentru a te intelege dermatologul mai bine si de a-ti raspunde si la eventualele intrebari ce le ai. Pentru ca aici pe forum, crede-ma ca stiu - vei gasi sprijin, insa mai mult moral.
Sfaturile cu adevarat viabile din punct de vedere medical, numai un MEDIC ti le poate da.
Pentru ca tratamentele ce la unii pot da rezultate, la altii pot avea efect contrar. Organismul fiecaruia e diferit. Fiecare dintre noi suntem unici si deci efectele sunt distincte.
Multa sanatate :)
Insa.. da, am avut acnee si am scapat de ea cu rabdare foarte multa.. si cu zile de suferinta de tot felul.
Probabil ca mi-era incredibil sa vad cat de incorect scrii si asta ti-a"castigat" o anume lipsa de credibilitate apropo de problema ce o descriai initial.. NU ma voi mai lega de asta, este treaba ta.
Mi-am cerut deja scuze pentru scepticismul in ceea ce te priveste, daca acela era cazul.
Si deci eu am avut o acnee nodulo-chistica foarte uratica, de care am scapat cu ajutorul roaccutanului, dar care si-a lasat niste pete de care sper sa scap prin niste sedinte de peeling.. Nu vorbesc in necunostinta de cauza; nu as indrazni sa fac asta.
Iar sfatul meu, pentru tine era acela de a merge la medic si de a-i spune prin ce treci, asa cum ai descris aici, pentru a te intelege dermatologul mai bine si de a-ti raspunde si la eventualele intrebari ce le ai. Pentru ca aici pe forum, crede-ma ca stiu - vei gasi sprijin, insa mai mult moral.
Sfaturile cu adevarat viabile din punct de vedere medical, numai un MEDIC ti le poate da.
Pentru ca tratamentele ce la unii pot da rezultate, la altii pot avea efect contrar. Organismul fiecaruia e diferit. Fiecare dintre noi suntem unici si deci efectele sunt distincte.
Multa sanatate :)
mersi, ţie la fel iti doresc multa sanatate.Vreau sa te intreb ceva de la citi ani ai avut tu probleme cu cosurile, si citi ani ai amuia, si ai ceva timpp decind ai terminat tratamentul cu roaccutane...Vreau sati zic ca am stat şi in spital zece zile şi mi-au facut schimb de singe din mina in muşchi.. şi tot putin ce ma ajutat... insa dermatologul cela mi-a zis ceva de roaccutane.. insa stau pe ginduri.. parca mii frica.., am inteles ca poate sa daune tare mult organismului... şi stau pe ginduri.. insa aicea vad ca multi au incercat., insa aştept parerea de la mai multi.. zimi te rog cum a inceput la tine deodata..., şi ce ai mai folosit.. ca eu nuştiu citi bani am dat şi pe zineryt, teen derm erossanm, si multe altele.. P.S mersi tare mult.SANATATE!!!
pt ro_buc, sedintele de microdermabraziune ajuta numai la semnele superficiale, curata tenul etc...eu am si cateva semne care acum ceva timp erau mai profunde insa s-au mai atenuat de la sedintele de dermaroler.
Pt sula_ion:
Eu am avut acnee in adolescenta..cand si cand..nu am avut o problema reala cu asta..pana anul trecut..din vara;.. Am fost plecata intr-o vacanta, in Malta, cam o luna.. si acolo e foarte cald..probabil ca schimbarea de clima a schimbat ceva in organismul meu la nivelul tenului;..mi-au aparut atunci niste cosuri in zona maxilarului, cu care m-am cam luptat, o mare parte din timpul sederii mele acolo..; Am incercat sa scap de cosuri..dand cu niste ulei de arbore de ceai..apoi Zynerit, pe care mi l-am cumparat de acolo.si m-a ajutat totusi..atunci,..ca au disparut..cat de cat, iar cand am ajuns inapoi in Romania, tenul meu arata chiar misto..eram - tin minte - foarte multumita..unde mai pun si bronzata.. cu un ten frumos..apoi, POC!!!..in luna decembrie, exact inainte de sarbatori au inceput sa imi apara mici cosulete parca in piele..asa..pe portiunea cu obrajii si pana in jos spre maxilare..Si ptr ca mi s-a parut foarte ciudat...eu neavand probleme de obicei de genul asta cu tenul...(adaug ca le simteam pur si simplu la mana cand ma spalam pe fata..erau f multe si marunte)..am mers la dermatolog..
Prima oara am mers la o femeie doctor dermatolog cica, ..care practic, femeia aia habar n-are de nimic..am cheltuit din cauza ei vreo 6 milioane pe ce imi prescrisese ea..si m-am umplut si mai rau de cosuri PE TOATA FATA..doar ochii se mai vedeau de cosuri.
Numai ca nu am mers sa ii fac scandal..am considerat ca..roata se invarte singura in viata..si nu tre' sa ma agit eu..oricum nu as fi recuperat timpul pierdut si banii facand asta..
Apoi am ajuns la Dr. Nocivin care sincer, m-a salvat omul asta..Mi-a spus sa imi fac analizele..si apoi mi-a prescris Roaccutane..si diverse medicamente, conform problemei mele..plus creme si gel de curatare..tot, absolut tot ce trebuia sa fac, mi-a explicat el. Am luat cateva luni la rand, vreo 5 pastile pe zi..pe langa roaccutane :P..
De asta zic..sula_ion, sa mergi la un medic dermatolog, ptr a-ti prescrie ce iti trebuie tie!
Si am inceput sa iau Roaccutane din februarie..conform schemei de tratament data de medic si mai am de luat cam 30 de pastile momentan pana termin cu Roaccutane.
Si sincer, de abia astept...ca la mine pastila asta..mi-a dat niste stari de depresie..si..de nervi..cred..Mai mereu sunt irascibila si ma enervez usor..Eu nu eram chiar asa..plus ca resimt niste anume stari de oboseala..Imi voi face niste analize curand, sa vad care e treaba.
Aici pe forum, eu am primit mereu ajutor si suport moral din partea acestor oameni, pe care eu ii simt acum ca pe niste camarazi -parca- de suferinta,.. daca pot spune asa...:P..ideea e ca va multumesc la toti pe aceasta cale..
Mai ales in primele luni ale tratamentului cand ma simteam debusolata si trista ca tot ce vedeam zilnic in oglinda..erau..cosuri..care la cum aratau la acel moment..as fi zis ca nu mai scap de ele vreodata..
Si totusi tenul meu acum e curat...si sper sa scap si de niste pete ce le am..si mici gropite..desi nu sunt accentuate la mine..insa tot se vad daca se uita cineva cu atentie..si de asemenea, sper din tot sufletul sa nu imi recidiveze acneea..e una din temerile mele..
Deci sula_ion, mergi la medic si vezi ce iti spune tie sa iei. La un medic de care ai auzit tu ca e foarte bun..; poate ai auzit oameni ce spun ca au fost la un anume doctor si au scapat de acnee...ar fi si asta o metoda sa te orientezi..
Eu de roaccutane sunt foarte multumita. Adica..o avea el si efecte adverse..dar si-a facut treaba : m-a scapat de cosurile alea ORIBILE.
Si luat in doza recomandata de dermatolog, vei fi in siguranta si vei scapa si de cosuri, cu ajutorul lui Dumnezeu.
Sa stii ca te poti informa si pe net daca e sa cauti despre asta...iar pentru ficat..ca se spune ca il afecteaza aceasta pastila, poti lua ficatoprotector sa stii..Dar iti poate spune doctorul dermatolog mai multe despre asta.
Multa sanatate si curaj! Noi aici te vom sustine pe parcursul tratamentului sa stii.
Bafta!
Eu am avut acnee in adolescenta..cand si cand..nu am avut o problema reala cu asta..pana anul trecut..din vara;.. Am fost plecata intr-o vacanta, in Malta, cam o luna.. si acolo e foarte cald..probabil ca schimbarea de clima a schimbat ceva in organismul meu la nivelul tenului;..mi-au aparut atunci niste cosuri in zona maxilarului, cu care m-am cam luptat, o mare parte din timpul sederii mele acolo..; Am incercat sa scap de cosuri..dand cu niste ulei de arbore de ceai..apoi Zynerit, pe care mi l-am cumparat de acolo.si m-a ajutat totusi..atunci,..ca au disparut..cat de cat, iar cand am ajuns inapoi in Romania, tenul meu arata chiar misto..eram - tin minte - foarte multumita..unde mai pun si bronzata.. cu un ten frumos..apoi, POC!!!..in luna decembrie, exact inainte de sarbatori au inceput sa imi apara mici cosulete parca in piele..asa..pe portiunea cu obrajii si pana in jos spre maxilare..Si ptr ca mi s-a parut foarte ciudat...eu neavand probleme de obicei de genul asta cu tenul...(adaug ca le simteam pur si simplu la mana cand ma spalam pe fata..erau f multe si marunte)..am mers la dermatolog..
Prima oara am mers la o femeie doctor dermatolog cica, ..care practic, femeia aia habar n-are de nimic..am cheltuit din cauza ei vreo 6 milioane pe ce imi prescrisese ea..si m-am umplut si mai rau de cosuri PE TOATA FATA..doar ochii se mai vedeau de cosuri.
Numai ca nu am mers sa ii fac scandal..am considerat ca..roata se invarte singura in viata..si nu tre' sa ma agit eu..oricum nu as fi recuperat timpul pierdut si banii facand asta..
Apoi am ajuns la Dr. Nocivin care sincer, m-a salvat omul asta..Mi-a spus sa imi fac analizele..si apoi mi-a prescris Roaccutane..si diverse medicamente, conform problemei mele..plus creme si gel de curatare..tot, absolut tot ce trebuia sa fac, mi-a explicat el. Am luat cateva luni la rand, vreo 5 pastile pe zi..pe langa roaccutane :P..
De asta zic..sula_ion, sa mergi la un medic dermatolog, ptr a-ti prescrie ce iti trebuie tie!
Si am inceput sa iau Roaccutane din februarie..conform schemei de tratament data de medic si mai am de luat cam 30 de pastile momentan pana termin cu Roaccutane.
Si sincer, de abia astept...ca la mine pastila asta..mi-a dat niste stari de depresie..si..de nervi..cred..Mai mereu sunt irascibila si ma enervez usor..Eu nu eram chiar asa..plus ca resimt niste anume stari de oboseala..Imi voi face niste analize curand, sa vad care e treaba.
Aici pe forum, eu am primit mereu ajutor si suport moral din partea acestor oameni, pe care eu ii simt acum ca pe niste camarazi -parca- de suferinta,.. daca pot spune asa...:P..ideea e ca va multumesc la toti pe aceasta cale..
Mai ales in primele luni ale tratamentului cand ma simteam debusolata si trista ca tot ce vedeam zilnic in oglinda..erau..cosuri..care la cum aratau la acel moment..as fi zis ca nu mai scap de ele vreodata..
Si totusi tenul meu acum e curat...si sper sa scap si de niste pete ce le am..si mici gropite..desi nu sunt accentuate la mine..insa tot se vad daca se uita cineva cu atentie..si de asemenea, sper din tot sufletul sa nu imi recidiveze acneea..e una din temerile mele..
Deci sula_ion, mergi la medic si vezi ce iti spune tie sa iei. La un medic de care ai auzit tu ca e foarte bun..; poate ai auzit oameni ce spun ca au fost la un anume doctor si au scapat de acnee...ar fi si asta o metoda sa te orientezi..
Eu de roaccutane sunt foarte multumita. Adica..o avea el si efecte adverse..dar si-a facut treaba : m-a scapat de cosurile alea ORIBILE.
Si luat in doza recomandata de dermatolog, vei fi in siguranta si vei scapa si de cosuri, cu ajutorul lui Dumnezeu.
Sa stii ca te poti informa si pe net daca e sa cauti despre asta...iar pentru ficat..ca se spune ca il afecteaza aceasta pastila, poti lua ficatoprotector sa stii..Dar iti poate spune doctorul dermatolog mai multe despre asta.
Multa sanatate si curaj! Noi aici te vom sustine pe parcursul tratamentului sa stii.
Bafta!
draga sula_ion...daca voiai ten curat ca vine septembrie si incepe scoala trebuia sa incepi tratamentul cu roaccutane mai din timp si acum poate erai pe jumatate vindecat. ce spui tu ca ai e o acnee destul de grava si dupa cum scrie si in prospectul cu roaccutane, medicamentul asta se foloseste atunci cand orice altceva da gres. se pare ca ar fi si cazul tau. acum daca tot zici ca ti l-a si recomandat medicul respectiv, te sfatuiesc sa incepi cat mai curand sa-l iei.
La inceput va scoate 'mizeria' la suprafata, deci te poti astepta si la ceva cosuri in plus, dar cam din a 3-a luna fata ti se va curata vizibil si va deveni neteda si catifelata aproape.
Cat despre nenumaratele efecte adverse, daca-ti faci analizele luna de luna si medicul te supravegheaza totul va fi bine, pentru ca in caz de ceva...pur si simplu intrerupi tratamentul si cu asta basta.
Mult succes si sa sti ca frica nu e o solutie, cu acneea te poti lupta ani la rand si mai tarziu o sa-ti para rau ca nu ai luat mai din timp + n-are rost sa continui sa dai banii pe tot felul de creme care parerea mea, sunt mai mult pentru o acnee usoara, gen un cos aparut din an in paste.
P.S: Daca totusi nu vrei sa iei roaccutane, poti incerca ISOTREXIN, un gel care contine si eritromicina(antibiotic) si isotretinoin ( asta contine sii roaccutane) insa il vei da pe fata si evident efectele adverse sunt mai putine si constau in inrosire fata, senzatie de piele care strage, in caz de dai cu prea mult pe fata s.a.m.d. DAR sa nu-ti imaginezi ca asta te va scapa peste noapte de ele, cred ca nu exista asa ceva, oricat ar costa, ci tot in cateva luni bune.
La inceput va scoate 'mizeria' la suprafata, deci te poti astepta si la ceva cosuri in plus, dar cam din a 3-a luna fata ti se va curata vizibil si va deveni neteda si catifelata aproape.
Cat despre nenumaratele efecte adverse, daca-ti faci analizele luna de luna si medicul te supravegheaza totul va fi bine, pentru ca in caz de ceva...pur si simplu intrerupi tratamentul si cu asta basta.
Mult succes si sa sti ca frica nu e o solutie, cu acneea te poti lupta ani la rand si mai tarziu o sa-ti para rau ca nu ai luat mai din timp + n-are rost sa continui sa dai banii pe tot felul de creme care parerea mea, sunt mai mult pentru o acnee usoara, gen un cos aparut din an in paste.
P.S: Daca totusi nu vrei sa iei roaccutane, poti incerca ISOTREXIN, un gel care contine si eritromicina(antibiotic) si isotretinoin ( asta contine sii roaccutane) insa il vei da pe fata si evident efectele adverse sunt mai putine si constau in inrosire fata, senzatie de piele care strage, in caz de dai cu prea mult pe fata s.a.m.d. DAR sa nu-ti imaginezi ca asta te va scapa peste noapte de ele, cred ca nu exista asa ceva, oricat ar costa, ci tot in cateva luni bune.
ro_buc, tu mereu ai fost direct la subiect :))
"si cu asta basta" :p :))
Salutari!
"si cu asta basta" :p :))
Salutari!
:P pai ii vorbesc din experienta proprie...ca mi-amintesc cum eram eu, mica si incapatanata sa nu ies din casa in vacanta cu pricina cand m-am umplut de cosuri... de parca asta ar fi rezolvat problema..in loc sa ma duc la medic si m-am trezit ca vine septembrie si am avut aceeasi parere de rau ca uite incepe scoala si eu...
asta e, ce a fost, a fost...
salutari si din partea mea si traiasca roaccutane! :
asta e, ce a fost, a fost...
salutari si din partea mea si traiasca roaccutane! :
pentru sula_ion..esti unul dintre persoanele ciudate care scriu pe acest forum..totodata cu acest aspect..te plangi ca arati ca naiba pe fata dar te plangi si ca iti e frica de acest tratament..nu stiu daca ai citit aceste 95 de pagini de pe acest forum..sau macar cateva la nimereala sa vezi ca toata lumea e multumita de acest tratament..Noi, cei de aici avem sau am avut aceiasi problema ca a ta poate mai grava poate mai usoara..si acum dupa inceperea acestui tratament suntem mult mai fericiti !! cu totii ne-am gandit inainte de inceperea lui daca se merita sau nu..insa crede-ma ca as indura de 50 de ori aceste "efecte negative" ale acestui medicament pentru efectele vizibile pe care le aduce!! Deci daca chair iti doresti sa scapi de aceasta problema iti zic si sunt sigur ca sunt multi aici pe acest forum care ma sustin..du-te la prima farmacie careia ii iesi in fata si cumpara-ti roaccutane..nu te mai gandi la efectele negative..ele nu exista!!..daca chiar ai probeleme grave cu acneea incepi cu 3 pastile pe zi..poti trece chiar la 4..eu asa am facut, fara a fi supravegheat de vreun doctor dermatolog..ai destule informatii despre acest medicament pe acest forum..de aproximativ o luna i-au acest medicament..si sunt foarte multumit..o sa vezi asta si daca chair aide gand sa scapi..sa poti fi ca ceilalti!! ce pot sa zic mai mult..mai citeste p-aici fa ca mine: uite-te printre primele 5 pagini ale acestui forum, noteaza-ti pe o foaie 10-15-20 de nume de utilizatori, citreste-le comentariile pentru a iti face o parere si apoi sari pe la pagina 20-25, si cauta-i p-acolo sa vezi ca nu exista nici macar o persoana care sa nu fie multumita de efectele ROACCUTANE...asa ca mergi pe inceredere!! ai venit pe acest site pentru ajutorul nostru..incearca sa il si primesti! si peste o perioadat de timp sa fi tu in masura sa poti face un copil, adolescent sau ce o fi el :)) sa poata fi fericit in urma tratamentului roaccutane...pentru alte intrebari SERIOASE suntem aici pentru tine !
@Alexx93 - Da, fac sport zilnic, 6 km alergare in fiecare dimineata. Sportul ajuta in orice afectiune care permite practicarea lui, fie si numai pentru ca accelereaza metabolismul si intareste imunitatea. In cazul Roaccutane-ului, cine are tendinte depresive e cu atat mai indicat sa faca sport, pentru ridicarea nivelului serotoninei. :)
JustStarted, cam dupa cat timp au inceput sa apara la tine rezultate vizibile cu doza de 10 mg/zi de Roaccutane?
am 3 luni de cand am inceput tratamentul, sunt multumita de rezultatele obtinute pana acum, fata mi s-a curatat, s-a mai luminat...dar roseata nu dispare.stie cineva ce se poate folosi?eu una am incercat destule creme pentru roseata, pete si degeaba.niciun rezultat...va pup si ma bucur sa aud ca sunteti bine, iar cei care sunt la inceput fiti optimisti, o sa fie bine, o sa scapati de acnee.numai bine
un gomaj de 2 ori pe zi de la bioderma ajuta, le mai reduce. de asemenea, am auzit de o crema GLYCO-A cu acid glicolic intr-o proportie destul de mare 12% care cica ar functiona ca un micro-peeling. a folosit-o cineva?
MYHAM si cat costa sedintele cu dermarollerul?
MYHAM si cat costa sedintele cu dermarollerul?
Miham degeaba spui ca este pentru oameni seriosi acest forum.Am pus cateva intrebari tot pe acest topic, si nimeni nu mi'a raspuns.In schimb voi ati comentat mai departe.Ce oameni seriosi, hahaha.Eram ironica:).
poate nu avea nimeni ce raspuns sa dea etc. si eu am pus o intrebare daca a folosit cineva acid lactic pentru exfoliere si...pauza...deci si tacerea e un raspuns. NIMENI nu l-a folosit :) asta nu inseamna ca nu sunt seriosi.
u ce intrebare ai pus?
u ce intrebare ai pus?
Myham, am citit ce spuneai, ca dupa incheierea tratamentului se mai ingrasa parul si tenul. Dar de cand ai terminat tratamentul a mai aparut vreun cos? In timpul tratamentului ai avut vreun cos pe spate?
fluturashhhhh, eu pentru diminuare rosetii tenului, deramtologul mi-a prescris Metrocreme de la Ivatherm si de doua ori pe saptamana folosesc un exfoliant usor, de la Bioderma, scrie pe el "Gel Gommant Purifiant"..si scrie in interiorul unui cerc desenat.."Sebium"..pe cutie..e verde cutia..
Sper sa te ajute.
Sanatate.
Sper sa te ajute.
Sanatate.
JustStarted, 6 km pe zi? in fiecare dimineata? Wow, te admir..eu sunt cam lenesa.. :P
Dar intradevar, in zilele dupa sala, ma simt revigorata si plina energie..desi ma muncesc antrenorii de pe acolo, fara mila, cu zambetul pe buze...; insa dup-aia..ma simt super bine. PLus ca si tenul arata si mai bine dupa..am fata parca, ma stralucitoare si pometii sunt rozalii..sangele circula altfel..se simte.
Unde mai pun ca ma simt mult mai optimista si plina de viata..inlatura orice stare de tristete, cu adevarat!
Dar intradevar, in zilele dupa sala, ma simt revigorata si plina energie..desi ma muncesc antrenorii de pe acolo, fara mila, cu zambetul pe buze...; insa dup-aia..ma simt super bine. PLus ca si tenul arata si mai bine dupa..am fata parca, ma stralucitoare si pometii sunt rozalii..sangele circula altfel..se simte.
Unde mai pun ca ma simt mult mai optimista si plina de viata..inlatura orice stare de tristete, cu adevarat!
Ms pt raspuns Juststarted. Adv sportu e f bun dar nu stiam daca ma ajuta si in problema asta :) chiar ma bucura ca ma ajuta. A mai folosit cineva zynerit pe langa roaccutane ? Mi-am sunat medicul acum o sapt, cand am avut o mica "explozie " si mi-a spus sa fol. zynerit odata pe zi cel mai indicat seara si sa ma dau de 2 3 ori pe zi cu clean ac. dar totusi cred ca daca ma dau si de 4 ori pe zi degeaba... mi se usuca fata si se decojeste intr-un hal.. mi se pare prea mult chiar daca s-au mai dus din ele... mai ales pe o parte a fetei mai am doar cateva semne. Sincer nush ce sa fac o sa-l sun maine ca azi nu pot, totusi e duminica dar astept rasp. si de la voi, va rog :)
Raluca, la mine au aparut rezultatele dupa prima saptamana si de-atunci n-am mai avut deloc comedoane. Tenul e intact fara alte topice. :)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3preparatul cu sulf...acnee
- 5cosurile, puncte negre - tratament
- 4Acnee - tratamente fara rezultate
- 3Sunt medicii constienti de efectele emotionale ale acneei?
- 3ce sa fac cu cosurile?
- 4interpretare analize medicale
- 15Mi s-a gasit demodex foliculorum cu o prezenta frecventa
- 3acnee!
- 2imi apar cosuri doar intr-o anumita parte a fetei
- 3isotrexin gel si skinoren pentru acneea de pe spate
- 9Ajutor mi-e teama sa iau tratament
- 1Probleme hirsutism, acnee, nedezvoltarea sanilor
- 3Medicatie acnee
- 2Acnee spate
- 4Acnee persistenta(20 ani)
- 1Acnee din senin