roaccutane - pro sau contra
@Alexx93
Eu dupa Zynerit reactionez extrem de prost, arde foarte foarte tare fatza, nu-mi place deloc, mie cel mai bine mi-a mers Skinoren-ul pe fatza, in vremea cand foloseam si eu topice. Dar din nou, nu toata lumea reactioneaza la fel, cineva pe-aici zicea ca Skinoren-ul i-a mers foarte prost, spre exemplu. E pe incercatelea. Zynerit-ul se scrie de obicei din cauza continutului antibiotic, mai exact, e pe baza de Eritromicina, ca si Eryfluid-ul, doar ca mai concentrat.
Eu dupa Zynerit reactionez extrem de prost, arde foarte foarte tare fatza, nu-mi place deloc, mie cel mai bine mi-a mers Skinoren-ul pe fatza, in vremea cand foloseam si eu topice. Dar din nou, nu toata lumea reactioneaza la fel, cineva pe-aici zicea ca Skinoren-ul i-a mers foarte prost, spre exemplu. E pe incercatelea. Zynerit-ul se scrie de obicei din cauza continutului antibiotic, mai exact, e pe baza de Eritromicina, ca si Eryfluid-ul, doar ca mai concentrat.
Alexx93, eu am folosit Zynerit.., dar inainte de Roaccutane..deci nu stiu de experienta cu Zynerit..ce face..
Dar, iti pot sugera sa incerci crema IVAHIDRA+, de la Ivatherm, macar o data pe zi, pentru ca e special entru tenul foarte foarte uscat ce este supus la anumite agresiuni in timpul si dupa tratamentele antiacnee. Mie dermatologul asa mi-a dat, pe langa Clean ac...Eu o foloseam doar cand imi simteam tenul foarte foarte uscat..si aia imediat emoliaza. e foarte buna. E vreo 35 de lei parca..cam asa, din ce tin minte, dar te va ajuta sa nu iti mai simti tenul atat de uscat.
Sanatate.
Dar, iti pot sugera sa incerci crema IVAHIDRA+, de la Ivatherm, macar o data pe zi, pentru ca e special entru tenul foarte foarte uscat ce este supus la anumite agresiuni in timpul si dupa tratamentele antiacnee. Mie dermatologul asa mi-a dat, pe langa Clean ac...Eu o foloseam doar cand imi simteam tenul foarte foarte uscat..si aia imediat emoliaza. e foarte buna. E vreo 35 de lei parca..cam asa, din ce tin minte, dar te va ajuta sa nu iti mai simti tenul atat de uscat.
Sanatate.
Deci..tin minte perioada aia..cand imi dispareau cosurile si mi se decojea foarte rau fata..Asa ca pe bune, crema aia te poate ajuta foarte mult IVAHIDRA+ de la Ivatherm.
Dar dupa perioada asta, urmeaza sa vina zilele bune :). Inca putina rabdare si hidrateaza-ti tenul pe timpul zilei, frecvent, nu numai exterior cu creme ci consuma si multa apa.
Dar dupa perioada asta, urmeaza sa vina zilele bune :). Inca putina rabdare si hidrateaza-ti tenul pe timpul zilei, frecvent, nu numai exterior cu creme ci consuma si multa apa.
:-? dasta m-a intrebat daca mai am zynerit sau ery fluid :)).. faza e ca am mai folosit zynerit si a dat rezultate f bune.. si avea f putin fata uscata atata tot, nici nu trb sa fol vreo crema hidratanta sau ceva dar acum cred ca are leg. si cu roaccutane si dasta am fata asa uscata si ma decojesc asa rau :-??
Da, e clar ca de la Roaccutane e accentuata exfolierea, daca rezisti la Zynerit si-ti merge bine, vorba lui Geox, accelereaza hidratarea si baga Zynerit! :D
Nici eu nu pricepeam la inceputul tratamentului de ce imi recomandase medicul sa imi iau si crema IVAHIDRA+..ca eu ma gandeam..ca vreau sa se usuce cosurile..de ce as hidrata..in mintea mea, cumva, era impresia cum ca daca pun crema pe fata, imi ingras tenul..si nu ajut la uscarea..lui..a cosurilor practic..ce aiurea gandeam..faza..
Si cand a inceput sa ma stranga literalmente fata..sa simt ca ma ustura de atata uscaciune..si vedeam cum ma deshuamam practic..cu cojitele alea..care cadeau uneori..pe foile cu care lucram :))) am zis ca trebuie sa hidratez bine bine tot corpul si ca nu e de gluma... :P
Si cand a inceput sa ma stranga literalmente fata..sa simt ca ma ustura de atata uscaciune..si vedeam cum ma deshuamam practic..cu cojitele alea..care cadeau uneori..pe foile cu care lucram :))) am zis ca trebuie sa hidratez bine bine tot corpul si ca nu e de gluma... :P
Dap, good point, Geox, aia e diferenta dintre ten gras si ten hidratat, tenul gras e pe baza de exces de sebum, hidratarea se face pe baza de apa. :)
:-? ms geox chiar o sa incerc :D daaa f multa apa credema.. nici nu stiu unde incape asa multa apa :)))
Buna, sunt si eu noua pe aici.am fost si eu acu o saptamana la dermatolog, la mine problema e doar in jurul barbiei, initial imi aparusera cosuri micute albe sub piele si mai apoi, incepeau sa se tranforme in cosuri mari si dureroase sub piele.diagnosticul dermatologului: acnee chistica...si mi-a dat tratament cu Sotret 10 mg...4 pastile pe zi in prima luna.mi s-a parut destul de mult, avand in vedere ca am 57 kg...sunt in a 4 a zi de tratament si deja observ unele mici imbunatatiri in sensul ca au inceput sa se usuce din cosuri...mie imi este teama de ideea de a aparea mai multe cosuri in prima faza, pe fata de exemplu unde nu am nicio problema momentan.in rest, sper sa fie bine, sunt putin speriata de acest tratament si de efectele adverse pe care acesta la presupune.
Buna! Am intrat ca sa va sa va spun sa fiti in continuare optimisti cu tratamentul! Eu am inceput tratamentul in luna martie, acneea a disparut in proportie de 99% dupa o saptamana, a mai aparut cate un cos izolat din cand in cand, iar de o luna si ceva nu a mai aparut absolut nici unul. Sunt foarte fericita si e minunat sa ma pot bucura cand ma privesc in oglinda dimineata fara sa fie nevoie sa aplic straturi peste straturi de machiaj ! Inainte, cand aveam acnee, in fiecare dimineata cum ma trezeam ma atingeam pe fata si ma uitam in oglinda, speriata de ce noutati o sa gasesc, acum m-am dezobisnuit de acest obicei.
yoyo07, nu fi speriat/a, asa eram si eu la inceput si acum sunt foarte ok.Mi-au disparut absolut toate cosurile si am o fata neteda si curata.
Curaj, pentru ca vei scapa daca respecti tratamentul!
Sotret, te va scapa de acnee, vei vedea.
Curaj, pentru ca vei scapa daca respecti tratamentul!
Sotret, te va scapa de acnee, vei vedea.
buna iaraşi eu... spunetimi va rog... la mine mama cind a fost tinara tot a avut cosuri si ma gindesc ca ereditar mi se transmit.., frica loome eu deja am uitat cuvintul frica anul trecut am stat in spital si mi-a facut injectii, imi schimba singele imi lua din vină şi imi punea in buca de la 10 ml in jos inchipuitiva si pe linga asta imi puneau injectii cu vitamina B12 foarte dureroasa nu puteam merge de la aşa mare durere dupa ce mi le puneau pe toate...parca nu-mi venea a crede ca am scapat..., cind dadeam a doua zi iara..., cred ca intelegeti voi prin ce am ttreecut.. apoi tot acolo la spital era o femeie care facea curatirea fetei..., of şi acolo ce-am tras... nuştiu cum de na-m lesinat pe scaun.. proasta ceea sau nuştiu cum sa-i zic aşa de tare apasa pe faţa mea ca sa-mi scoata punctele negre şi coşurile tot imi stringea de pe fata inkit mi-a lasat nişte semne ca eu turb cind le vad...ma gindesc poate cu timpul o sa-mi treaca insa degeaba... aşa de tare ma caiesc ca am fost la ea... nu fa sfatui pe nimeni sa faceti curatirea.., deoarece lasa aşa semne pe faţa ca poti sa le ai pe viaţa...ok va zic mai departe-acuma dupa ce am stat anul trecut (sorry asta adica a fost ce 5 ani in urma..), dermatologul cela nici in cur nu-i era de mine insa eu avem şi pe spate si pe umeri peste tot si faţa tot...dupa 12 zile deamu sa plec acasa el ini spune ca ele aşa o sati treaca aproximativ la 26 de ani... apo eu am ahuit, zic pentru ce ma-ti mai impus cu atitea injectii şi pastile... ee apo aşa altceva navem ce sa-ti facem... apo amuia cum ce trebuia sa fac eu... ei mi-am luat inima in dinti şi plecat acasa.. cum sa va spoon ele putin sa-u oprit insadupa 3 zile de stat acasa au revinit la loc... deamu ce era sa mai fac el a zis pe la 26 de ani zic nu mai cumpar nimic medicamente... dar ele pe zi ce treaceau sse inrautateau.. asa ma ducem la liceu peste tot, insa numai eu ştiu cum ma duceam... foarte dureros cind stii ka ai pe fata cosuri cu puroi... imi vanea sa fug de acasa numai stiam ce sa fac... insa cu ajutorul lui dumnezeu am trecut şi peste asta deja am 20 de ani si sunt anul 3 la universitate...insa va mai repet pentru toti si la uniwersitate tot cu cosuri ma duceam asa cu puroi insa ma duceam...nu stiti prin ce am trecut eu.. toti da de ce nu le spargi mai, ma intrebau toti, de ce nu te duci la doktor., insa la multi le ziceam... ca o sa treaca aşa esa la mine citio perioada... insa pentru mine in gindul meu imi ziceam ka doktor pentru mine nu exista...si uite am ajuns aicea., zic doamne macar vara aceasta sa ma lecuiesc... ma-m uitat eu pe net zic poate gasesc vreun dermatolog care sa-i puie capat bolii mele, cind colo ghiciti ce am paţit.., -vorbesc cu un dermatolog pe net tot o spus sa ma prezint la el.., mi-a spus cum ajung la spitalul cela, ok zic ma duk poate de razul acesta ma ajuta...ajung eu acolo la el la cabinet, inchisa uşa al sun eu pe mobil imi spune ca sa vin alta data ca el trebuia sa plece de urgenta ka copilul lu-i a apatit ceva... si mai nustiu ce acolo... mai pe scurt iaraşi cu moralul jos de tot am parcurs o distatna aşa de mare şi cind colo el a plekat...ok mia-m luat inima in dinti aşa cum eram cosuos pe fata, al mai sun odata zic poate imi recomandati alt doctor...el mi-a spus incearca acolo ma-m dus acolo am vazut ca este inchisa usa...la-m mai sunat odata mi-a zis la altul.. opa era doctorul acesta am intrat tot frumos ia-m zis ca iaca domnu doctor ma trimis la dumneavoastra ca el a plecat de urgentasi mai nustiu ce acolo... el sa uitat la mine mam dezbracat de maiou, a vazut ca am şi pe spate a zis baiete tu tresa stai aici in spital pentru un tratament, ca acasa e acasa... ei deamu ce sa zic am stat...şi ghiciti unde ma trimis tot la doctoşul acela care ma lecuit cu 5 ani in urma... deamu nu avem incottro am stat de nevoie.. ghiciti ce tratament mi-a dat la fel singe din vina in muşchi... 7 zile mi-au facut şinca cu aloe... tipa aşa or sa treaca..minciuni de cel mari...şi ce folos am stat 10 zile am venit acasa cu o fata rosie şinca şi cosuroasa la fel pe deasupra... am zis ca nu mai mai duc nicaieri... ca leac pentru aceste coşuri nu exista... am stat vreo 20 de zile tot nu-mi treceau nimic... deja turb ka un ciine... cred ca ma intelegeti cum sa fii coşuros şi fara niciun ajutor... imi iara inima in dinti zic poate ma duc la dermatologul cela de pe net care nu la-m gasit ca vine universitatea şi deja nu mai pot atitea coşuri sa am...ajung in oraş al suun pe el il intreb el este imi spune ca da pina la 12 o sa fie... zic eu imediat osa ajung la dumneavoastra... cind colo pina a mers rutiera ceea acolo am intirziet ku 30 de min.. ajung la cabinet acolo trag de uşa inchisa... apo ce sa mai zic cu tatul deamu imi vinea sa farim uşa ceea. al sun odata nu raspunde al doua ori tot nimic, lam sunat 5 ori nimic ma duc acolo intreb de el pe o doctoreasa imi spune ca nu demul a plecat... şi cind colo mi-a trimis un sms spunind ca trebuia sa ajunga la o şedinta... mai pe scurt miciuni de cele fabuloase... eu ca prostu vin la oraş km intregi şi degeaba... şi mi-a spus ca deja o sa fie joia aceasta care vine deamu os a vedem ma mai duc şi asta sai zic de roaccutane insa de injectii numai accept ma-m saturat de ele... ceva de şata vreo crema ceva nu stiti.. mersi poftimi istoria mea prescurtata despre acnnea mea vulgara şi doctorii mei puternici.. aicea na-u fost toate detaliile insa va-m spus cea-m patit.. mersi de ascultare...!!!
oau ce de mult am scris nici nu miam dat seama ca am scris atita ma uitam ca ma dor degetelele insa... !!!
Geox, tocmai am ispravit sesiunea de alergare de dimineata, prin padure! :D
Wooooooooow, aer de toamna, superb! :) Ma rog, nu te uita ca bag eu 6 km pe zi, ca sunt fosta atleta de performanta, chestiile din tinerete lasa totusi urmele lor. Fa sport atat cat sa simti intensitatea, nu forta de la inceput, mai ales acum, sub Roaccutane si in lunile urmatoare, pentru ca avem articulatiile fragile. Dar gradual vei vedea ca poti creste nivelul de dificultate si durata antrenamentelor fara sa simti ca-ti dai duhul acolo. :)) Merita si nici macar n-ai nevoie de mers la sala. Acum daca n-ai facut sport veci e bine ca mergi totusi la un centru dinasta de antrenament, sa te ghideze cineva care stie sa-ti faca o incalzire de calitate si sa-ti introduca treptat in "meniu" exercitii fara sa te destructureze. =)) Dar ulterior poti renunta la sala si chiar iti recomand sa faci exercitiile mai degraba in aer liber, oxidarile se-ntampla total diferit la aer curat, doar asta cautam, oxigen, oxigen si iar oxigen (ca de-aia le zice oxidari :D).
Sfatul meu e ca pentru un corp frumos proportionat sa eviti exercitiile pe aparate. Bazeaza-te mai degraba pe exercitiile care folosesc exclusiv greutatea corpului, e suficient, trust me. Iar alergarea da corpului forma cea mai naturala, mai aerodinamica, antrenand exact cat trebuie toate grupele de muschi, inclusiv abdominalii, care sunt muschi respiratori si pe masura ce obosesti si intensifici respiratia sunt tot mai solicitati. :) Pe felia asta, daca ai nevoie de sugestii sau lamuriri de orice fel, asalteaza-ma cu incredere, ca sunt la mine-acasa. :D
Wooooooooow, aer de toamna, superb! :) Ma rog, nu te uita ca bag eu 6 km pe zi, ca sunt fosta atleta de performanta, chestiile din tinerete lasa totusi urmele lor. Fa sport atat cat sa simti intensitatea, nu forta de la inceput, mai ales acum, sub Roaccutane si in lunile urmatoare, pentru ca avem articulatiile fragile. Dar gradual vei vedea ca poti creste nivelul de dificultate si durata antrenamentelor fara sa simti ca-ti dai duhul acolo. :)) Merita si nici macar n-ai nevoie de mers la sala. Acum daca n-ai facut sport veci e bine ca mergi totusi la un centru dinasta de antrenament, sa te ghideze cineva care stie sa-ti faca o incalzire de calitate si sa-ti introduca treptat in "meniu" exercitii fara sa te destructureze. =)) Dar ulterior poti renunta la sala si chiar iti recomand sa faci exercitiile mai degraba in aer liber, oxidarile se-ntampla total diferit la aer curat, doar asta cautam, oxigen, oxigen si iar oxigen (ca de-aia le zice oxidari :D).
Sfatul meu e ca pentru un corp frumos proportionat sa eviti exercitiile pe aparate. Bazeaza-te mai degraba pe exercitiile care folosesc exclusiv greutatea corpului, e suficient, trust me. Iar alergarea da corpului forma cea mai naturala, mai aerodinamica, antrenand exact cat trebuie toate grupele de muschi, inclusiv abdominalii, care sunt muschi respiratori si pe masura ce obosesti si intensifici respiratia sunt tot mai solicitati. :) Pe felia asta, daca ai nevoie de sugestii sau lamuriri de orice fel, asalteaza-ma cu incredere, ca sunt la mine-acasa. :D
Mersi de incurajari Geox..sunt foarte increzatoare ca va fi bine, asta imi doresc cel mai mult...sa pot sa ma uit in oglinda fara frica dimineata cand ma trezesc.o sa va tin la curent cu evolutia tratamentului:D:D
B_Elisabeta, dupa o saptamana de la inceperea tratamentului ti-a disparut acneea in proportie de 99%?atat de repede?
haha juststarted :))) si eu m-am reapuc chiar de azi :| a trb sa ma trezesc f dim ca daca ma trezeam pe la 8 9 alergam pe caldura asta si nu suportam :-? da chiar de unde esti si unde alergi ? :-? eu alerg prin politehnica.. nu-mi prea place dar e cel mai aproape de mine :(
Looong way, long way from you, Alexx93, eu sunt piesa de Transilvania. :)
Si nu conteaza unde alergi, ia-ti o pereche de casti sportive si implanta-le-ntr-un iPod, acolo, sa-ti mute directia, daca te ajuta, important e sa-ti mobilizezi metabolismul si sa-ti tonifici musculatura, decorul e detaliu nesemnificativ. :) La cat calatoresc, alerg si eu pe unde nimeresc, nu conteaza, uneori prin naiba stie ce darapanaturi urbane, dar m-am obisnuit sa fac abstractie si sa-mi urmaresc interesul in mod aproape cinic. :)) Toata treaba e sa folosesti echipament adecvat terenului pe care alergi, sa nu-fi faci praf gleznele, ligamentele si articulatiile genunchilor.
Si nu conteaza unde alergi, ia-ti o pereche de casti sportive si implanta-le-ntr-un iPod, acolo, sa-ti mute directia, daca te ajuta, important e sa-ti mobilizezi metabolismul si sa-ti tonifici musculatura, decorul e detaliu nesemnificativ. :) La cat calatoresc, alerg si eu pe unde nimeresc, nu conteaza, uneori prin naiba stie ce darapanaturi urbane, dar m-am obisnuit sa fac abstractie si sa-mi urmaresc interesul in mod aproape cinic. :)) Toata treaba e sa folosesti echipament adecvat terenului pe care alergi, sa nu-fi faci praf gleznele, ligamentele si articulatiile genunchilor.
JustStarted, mi se pare foarte misto ca esti "binecuvantata" cu a avea o padure near by :). Imi place cum suna rau de tot.
Multumesc pentru sfaturi, chiar ma ajuta foarte mult, pentru ca eu sunt interesata sa fac sport, dar nu vreau sa pierd in greutate, ci doar sa tonific si sa ma simt bine psihic, ptr ca e esential; si chiar ma gandeam la..pe ce fel de exercitii m-as putea axa mai mult..; de exemplu antrenorii de la sala ar fi mentionat ceva de aparate de forta, ca bineinteles ca am intrebat, insa nu imi suradea mult asta, prefer gimnastica si fitness-ul, desi simt ca ma dor toate cele cand ma lucreaza tipele de pe acolo, dar asta e. Sunt dependenta de senzatia ce o am dupa miscare... si indur pentru asta :))
Si abdominalii, iar, e esential sa ii am strong, mai ales ca eu cant..si fac zilnic niste anume exercitii de respiratie. Cred ca sportul ma poate ajuta si mai mult, oricum in organism, totul este intr-o interdependenta, asa ca e logica decizia cu gimnastica..
Eu am marea langa mine si as putea alerga pe plaja..insa mi-e teama cu ce avem in Romania, pe segmentul asta..: caini..tigani...cam asta :)))
Multumesc pentru sfaturi, chiar ma ajuta foarte mult, pentru ca eu sunt interesata sa fac sport, dar nu vreau sa pierd in greutate, ci doar sa tonific si sa ma simt bine psihic, ptr ca e esential; si chiar ma gandeam la..pe ce fel de exercitii m-as putea axa mai mult..; de exemplu antrenorii de la sala ar fi mentionat ceva de aparate de forta, ca bineinteles ca am intrebat, insa nu imi suradea mult asta, prefer gimnastica si fitness-ul, desi simt ca ma dor toate cele cand ma lucreaza tipele de pe acolo, dar asta e. Sunt dependenta de senzatia ce o am dupa miscare... si indur pentru asta :))
Si abdominalii, iar, e esential sa ii am strong, mai ales ca eu cant..si fac zilnic niste anume exercitii de respiratie. Cred ca sportul ma poate ajuta si mai mult, oricum in organism, totul este intr-o interdependenta, asa ca e logica decizia cu gimnastica..
Eu am marea langa mine si as putea alerga pe plaja..insa mi-e teama cu ce avem in Romania, pe segmentul asta..: caini..tigani...cam asta :)))
Transilvania? Mmmm ce mistoo, aerul ala e yami yam!
Geox, abdominalii ajuta intr-adevar enorm respiratia in sustinerea sunetelor, si eu bag muzica in cantitati industriale si diferenta se simte indiscutabil. Pe langa alergare, un exercitiu la indemana e urcatul scarilor. Nici nu-ti inchipui ce de efect sunt scarile alea! Si dezvolta masa musculara intr-un mod foarte foarte misto, fara sa afecteze decisiv volumetria muschilor. Nici eu nu urmaresc sa scad in greutate, dimpotriva, cresterea masei musculare ajuta pe cantar. Daca intrerup efortul fizic ajung urgent la 43-44 kg si nu-i foarte frumos. :) Artificial, efectul de scari il poti obtine cu un scaun nu foarte inalt. Si da, e nasol cu alergatul prin locuri... nesigure, imi amintesc de vremurile cand alergam prin parc pentru ca eram prea multe cluburi de atletism pe stadion si faceam prin rotatie. Mama-mama, ce ne mai impulsionau cainii aia! =)) Ala era cardio pe baza de spaima mai mult decat pe baza de intensitate a efortului. :))
Am uitata sa mentionex ca imi plac animalele foarte mult, dar ma refeream la cainii vagabonzi, ce pot fi periculosi..mai ales daca sunt in haita..sunt multi prin zona mea..si daca mai si alerg, ma tem ca cine stie..oricum o sa ma orientez eu si cu asta, poate ca nu am analizat bine un potential traseu..si deci e in mintea mea mai mult tot scenariul asta exagerat..
:P
:P
Geox, de obicei cluburile de atletism nu-s asa negativiste si respingatoare si primesc si amatori pe langa ele pe stadioane, poate te infiltrezi asa. :)
Da asa e ro_buc :). Pai oricum, cum mentionam in paginile anterioare, facand sport, sangele iriga mult mai eficient intregul organism si asta ajuta enorm la remedierea problemei cu acneea.
O buna circulatie e foarte importanta..;
Chiar si sula_ion a incercat in a-si veni in ajutor, cu metodele ce le povestea despre..cum injecta sange dintr-o parte-n-alta..
O buna circulatie e foarte importanta..;
Chiar si sula_ion a incercat in a-si veni in ajutor, cu metodele ce le povestea despre..cum injecta sange dintr-o parte-n-alta..
io cred ca domnul cu pricina isi cam bate joc de noi si poate si de el daca chiar are acneea de care spune si in loc sa inceapa tratamentul cu roaccutane, sta la 'vrajeli' pe forum;)
..eu nu mai comentez, ca ati citit parerea mea care a fost, apoi se schimbase si ma simt putin vinovata, asa ca..no comment :P
Sfatul meu ala este a fost.
Sfatul meu ala este a fost.
Nu exista problema de sanatate in care sportul sa fie off-topic, afara de cele care restrictioneaza efortul fizic. Iar intr-un tratament care, cel putin dupa cum spun teoriile, induce stari depresive, sportul este metoda numarul 1 de combatere a efectului cu pricina. Daca asta intra la off-topic, trist. In fond, tocmai pentru asa ceva sunt eficiente forumurile astea, nicidecum pentru recomandari de tratamente pe care NUMAI MEDICUL, insist, NUUUUMAI MEDICUL are voie sa le recomande, sub caracterul oficial si responsabilitatea parafei. Noi tot ce putem face e sa discutam rezultatele tratamentelor si felul in care am reusit sa gestionam efectele secundare neplacute. Inclusiv depresia, contracarabila prin efort fizic. Studiati neurotransmitatori si hormoni, chimia e frumoasa. :)
Hello Geox... mie mi-a revenit de ceva timp tenul gras... si mi-au aparut si niste punctulete mici pe frunte de culoarea pielii... ideea e k vreau sa iau iar roacc ( de data asta doza mica ) dar mi-e frica de o posibila explozie... in leg cu nivelul de depresie pe care spui k il simti, si eu am patit atunci identic k tine, dar dupa terminarea trat a disparut...
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Normader de la Vichy tratateaza acneea?
- 7cum pot scapa de semnele de la acnee?
- 3Cum pot sa scap de cosuri?
- 32Cosuri purulente, inestetice, care dau o stare de mancarime.
- 16sotret roacutane
- 2ajutati-ma cu un sfat: am acnee de la 14 ani
- 9Tratament chisturi ovariene
- 2roaccoutane vs diane 35
- 3Acneea - Cum se foloseste mai bine Clearogen?
- 9tratament demodex
- 2imi apar cosuri doar intr-o anumita parte a fetei
- 4Ce stiti de Maskrym? Il folosesc de 5 zile si nicio imbunatatire parca...
- 7Acnee, matreata si piele uscata.
- 0Crema de zi pentru ten mixt
- 0alergie prin acnee
- 6Acnee
- 6Acnee
- 2Acnee
- 1Acnee DUREROASA!!
- 1Durere de cap urmata de acnee
Mai multe informații despre: acneea roaccutane tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: