Rog ajutor (diaree si ac)
Buna ziua,
Timp de 5 zile am avut o diaree severa pe care am incercat sa o tratez singura tinand regim, band numai ceai de menta si luand diverse pastile recomandate de farmacista (saprosan, imodium, furzolidon, plasept). intr-un final mi-am revenit folosint niste probiotice si un antibiotic, dar in tot acest timp am luat ac (yazz) in fiecare seara la 21:30. timp de 3-4 ore cum scrie in prospect nu am iesit afara ci dupa acest interval de la luarea pastilutei iar scaunul era moale.
Credeti ca aceste ac au fost absorbite de corp in aceste circumstante?????
Tin sa specific faptul ca blisterul era nou iar in mom in care au inceput'problemele' eram la a 3-a pastilutza iar in urma cu 3 zile(sa apara 'problemele') am avut contact sexual. exista motive de ingrijorare???
Timp de 5 zile am avut o diaree severa pe care am incercat sa o tratez singura tinand regim, band numai ceai de menta si luand diverse pastile recomandate de farmacista (saprosan, imodium, furzolidon, plasept). intr-un final mi-am revenit folosint niste probiotice si un antibiotic, dar in tot acest timp am luat ac (yazz) in fiecare seara la 21:30. timp de 3-4 ore cum scrie in prospect nu am iesit afara ci dupa acest interval de la luarea pastilutei iar scaunul era moale.
Credeti ca aceste ac au fost absorbite de corp in aceste circumstante?????
Tin sa specific faptul ca blisterul era nou iar in mom in care au inceput'problemele' eram la a 3-a pastilutza iar in urma cu 3 zile(sa apara 'problemele') am avut contact sexual. exista motive de ingrijorare???
2 comentarii
La momentul contactului sexual erai protejata, asa ca nu-ti face griji cu privire la respectivul contact sexual dar nu mai esti protejata daca ai diaree ( nu confunda cu scaun moale, ci acea diaree grava apoasa aproape). Te sfatuiesc sa te protejezi suplimentar luna asta intrucat primele 14 pilule din blister sunt foarte importante si trebuiesc administrate corect pentru a preveni sarcina.
Continua pilulele pana termini blisterul insa protejeaza-te suplimentar pentru mai multa siguranta.
Continua pilulele pana termini blisterul insa protejeaza-te suplimentar pentru mai multa siguranta.
Am inceput o noua folie de anticonceptionale yaz a 5a zi dupa menstruatie(adica trebuia sa incep sambata 29Dec si am inceput Duminica 30Decembrie, prima zi de menstruatie a fost Joi 27Decembrie), pe 31 am luat a doua pilula roz si pe 1 am avut un contact neprotejat. Exista vreun risc de sarcina? sunt la a 3 a folie de yaz
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon