rog interpretare echografie mamara
Buna ziua, ma numesc Dana, sunt din Bacau si am 34 de ani. Azi mi-am facut o echografie mamara, deoarece zilele trecute am avut o usturime la nivelul sanului stang persistenta 2 -3 ore pe zi. Rezultatul de la ecografie este urmatorul:
1. Ambii sani - ecostructura predominant glandulara, fara formatiuni cu caracter tumoral
2. Ambele axile - adenopatii cu caracter benign.
Imi poate explica si mie ce semnifica acest rezultat? Multumesc si va doresc multa sanatate!
Dana
1. Ambii sani - ecostructura predominant glandulara, fara formatiuni cu caracter tumoral
2. Ambele axile - adenopatii cu caracter benign.
Imi poate explica si mie ce semnifica acest rezultat? Multumesc si va doresc multa sanatate!
Dana
2 comentarii
Stai linistita, nu-i nimic grav, poate s-au inflamat sanii si axilele pe fond hormonal. Repeta ecografia la 6 luni, dupa ovulatie. Poti consulta si un endocrinolog ca sa fii lamurita si linistita. Santate!
Multumesc frumos de raspuns. Cu siguranta voi repeta ecografia la 6 luni. Anul trecut cand mi-am facut ecografie mamara, imi depistase 3 ganglioni limfatici scleroatrofici dimensiune 16 x 5, 9 x 5 si 7 x 4 la axila stg, iar la cea dreapta 1 ganglion 9 x 5 cu aspect normal. Nici atunci nu mi-am facut prea mari probleme deoarece imi spusese ca s-au format datorita epilatului cu ceara calda, si din cauza transpiratiei excesive.
Multumesc oricum de raspuns si va doresc multa sanatate!
Multumesc oricum de raspuns si va doresc multa sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?