rog interpretare hemoleucograma
va rog sa imi interpretati urmatoarele analize. mi s-a spus ca este destul de grav. eu va voi transmite decat valorile care nu au iesit in limite normale: P-LCR=47, 54%; PDW=18, 74; EO#=0, 47 10^3/mm3; MO#=0, 82 10^3/mm3; EO%= 6, 11%; MO%=10, 71%. V-as ruga daca ati putea sa mi le si explicati, daca este posibil
1 comentarii
Nu cred ca ti s-a spus ca e destul de grav, sau poate ca ai si alte analize care intr-adevar sunt cu valori patologice.Acestea sunt normale, nu pun in discutie probleme mari de sanatate.P-LCR si PDW, analize componente ale hemoleucogramei arata date desprevariatiile de volum trombocitar.Ele sunt usor crescute, dar daca numarul de trombocite este normal, nu-ti fa probleme.EO si MO, fractii ale formulei leucocitare nu au nici acestea variatii mari de la normal.Mergi cu analizele la medicul de familie si daca va considera necesar, in contextul clinic, iti va recomanda sau nu si un timp de coagulare sau de sangerare.Numai bine!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?