rog interpretare test papanicolau
buna ziua, in urma testului papanicolau mi ai iesit urmatoarele:frotiul contine celule scuamoase superficiale, intermediare, celule endocervicale, celule reactive de tip inflamator, numeroase polimorfonucleare, flora bacilara, hematii integre, mucus;diagnostic citologic PAP: frotiu inflamator, va rog sa ma ajutati...ce inseamna toate acestea? va multumesc!
2 comentarii
Nu e nimic ingrijorator, ai o inflamatie la nivelul colului..mergi la medic sa-ti dea tratament...o sa treaca...
Buna ziua! Imi poate recomanda cineva un ginecolog f bun, de preferat femeie, din Bucuresti. Am avut o experienta f neplacuta si am inteles ca nici nu si-a terminat treaba. Mi-a facut cauterizare, care a fost extrem de dureroasa, a durat f mult si mi-a facut si multe anestezii dar fara efect. Dupa ce a terminat s-a purtat si mi-a vorbit f urat desi abia mai realizam prin ce am trecut. As dori sa merg urgent la un ginecolog bun sa nu mai trec prin experienta traita. Multumesc! sanatate...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?