Rog opinie - Canesten Gyn 3 pentru candida
Buna ziua. In acest an pana in luna mai a trebuit sa iau multe antibiotice, desigur prescrise de medic insa, m-am ales cu o candida. Acum o luna am folosit canesten gyn 3 insa din cele 3 ovule am avut impresia ca unul nu s-a dizolvat. Acum am din nou o scurgere alb-galbui insa nu este abundenta si nu este urat mirositoare dar este deranjant. Mentionez ca am 53 ani si acum 3 ani am suferit histerectomie totala. Va rog sa imi spuneti daca pot folosi din nou canesten gyn avand in vedere ca nu a trecut decat o luna de cand l-am folosit ( deja l-am cumparat dar apoi m-am gandit sa postez aceasta intrebare si in functie de raspunsul dvs. il voi folosi sau nu ) sau ce altceva sa iau sa scap de candida. Va multumesc
1 comentarii
Pai trebuie sa mergeti la medic, pt un tratament complet, poate va face si o analiza a secretiei vaginale, daca va tratati singura, o puteti face insuficient, iar candida sa recidiveze..si cand mai luati antibiotic luati si un antimicotic, gen Nistatina pt a preveni aparitia candidei..
Alte subiecte recente din această secțiune: