rog sa imi raspunda un medic ginecolog

12-12-2009
pantera_x
Nu este medic/terapeut
pantera_x
salutare, ajutati-ma sa inteleg ce mi se intimpla, ultimul an adica pe parcursul anului 2009 am facut cancidoza de vreo 8 ori, cel mai des indata dupa ciclu menstrual adica dupa singerarea propriu zisa si nu pot intelege de la ce sa fie... poate fi din cauza tractului gastro-intestinal la care am probleme sau poate ca deja de 2 ani iau Yasmin(contraceptive).partenerul este unul, sotul. Am fost la ginecolog am facut PCR si nu am nici un virus totul arata ca e normal doar micusurile uneori erau prezente si respectiv faceam tratamentul fie cu Clotrimasol, Tergynan, Flusamed... si de fiecare apare iarasi nu mai stiu ce fac, care ar fi sfatul dumneavoastra? Merci anticipat!!!!!!!!!
1 comentarii
0
12-12-2009, ora 16:39
dr.emanuel
Nu este medic/terapeut
dr.emanuel
Si daca nu sunt ginecolog, vrei sa primesti un sfat? Vei primi si de la ginecologi, cu siguranta!
Si daca vrei si daca nu vrei, eu ma ofer sa ti-l dau!
Nu poti sti acum in ce fel s-a instalat candida prima oara. Poate in urma unei nasteri, poate in urma unui tratament antibiotic, nu se poate sti.
In cadrul unei relatii de cuplu stabile, in momentul in care faci tratament, ar trebui sa faca si partenerul deoarece la barbati afectiunea nu se manifesta intotdeauna (ca si la trichomonas, de exemplu), ei fiind doar purtatori.
Deoarece si mama mea a suferit ZECI de ani dupa nasterea mea de candidoza si intr-o forma foarte dureroasa, ii apareau afte in gura! si din nou, deoarece am gasit ceva care a VINDECAT-O, iti spun ca produsul respectiv se numeste ACIDOPHILUS PSSILUM si il gasesti la Calivita. Cred ca este unul dintre putinele produse naturiste la care am vazut rezultate. Deasemenea in perioada la care esti predispusa la aparitia acestei neplacute probleme, poti face spalaturi locale cu bicarbonat de sodiu.
Iti urez multa sanatate si sa scapi de problema!
Adaugă un comentariu / răspuns