rog un doctor sa citeasca

15-07-2008
123fire123
Nu este medic/terapeut
123fire123
ceea ce credeam eu ca sunt "vene sparte pe penis" nu sunt de fapt vene sparte...eu fiind in italia, eram foarte speriat crezand ca sunt vene sparte..sau accentuat tare ultima data cand am facut sex...cu aceeasi partenera fac de 6 luni...eh..nu am avut pan acu..deci..sa ajung la subiect..pe penis mi sau facut venele visinii, ca venele sparte iar pe gland am multe puncte rosii care nu ma mananca sau deranjeaza intrun fel..am vb la telefon cu un doctor italian, care e in concediu momentan si mia spus ca e sigur infectie sau bts, da e luata sigur nu o aveam, si nu sunt in nici un caz vene sparte ca as fi avut si in alte parti..da nu mai am nicaieri...aveti idee cam ce ar putea fi?ce infectie..sau boala..mia zis sa ma duc sami cumpar o crema..se cheama TROSYB si sa ma dau in fiecare zi odata pe zi cu ea sa vad ce se intampla si sai zic peste cateva zile daca trece, sa ma trimita la un doctor care il cunoaste el ca el nu ma poate vedea acum...cam cear putea fi?e posibil ca prietena mea sa aiva dinainte?de mult?si sa fi luat abia acum?o facem fara prezervativ mereu..da abia acu miau aparut..la ea nu se vede nimic..opare sa fie pe dinauntru la ea?e posibil sa o iau abia acu de 6 luni daca o avea?sau a fost cu altcineva si a luat de la ala?iar acu am luat si eu?
1 comentarii
0
09-08-2008, ora 00:00
gogu1981
Nu este medic/terapeut
gogu1981
aceeasi problema o am si eu...sunt sigur ca e o bts dar nu-i recunosc simptomele. Ma poate ajuita cineva?
Adaugă un comentariu / răspuns