raguseala care se repeta de un an si jumatate

30-08-2016
panda67
Nu este medic/terapeut
panda67
Am o raguseala care se repeta de un an si jumatate cam la interval de patru luni, apare in special cand sunt plecat de acasa la lucru unde folosesc mult vocea deoarece lucrez intr-un mediu foarte zgomotos. Dupa ce ajung acasa ragusit vocea isi revine de obicei in o luna si jumatate dupa care povestea se repeta. In aceasta perioada nu am neglijat problema, ci am fost la patru Domni medici ORL din Constanta, dar care nu au influientat prea mult repetarea raguselii in conditii de folosire a vocii la volum maxim timp de patru luni. Am mai observat ca dupa venirea acasa si consumand alcool face ca raguseala sa treaca mai greu.
In august 2016, am fost internat timp de 7 zile la Spitalul ORL "Prof. Dr. Dorin Hociota", la D-na dr. care m-a diagnosticat de cand m-a vazut cu cancer. Mi s-au administrat antibiotice a doua zi de la internare Cefort 1 g - 1/12 ore, Ambroxol sirop 2 lingurite /3 ori pe zi si Omeprazol 2/zi, iar dupa trei zile de tratament, raguseala mi-a trecut aproape de tot si din ce simteam eu inflamatia disparuse.
Am facut examinare CT, dupa care mi s-a recoltat proba de biopsie.
Rezultatele de la examinarea CT, sunt doua deoarece D-na Dr. de la interpretarea CT- ului mi-a dat primul rezultat, dupa care Dna Dr. ORL mi-a spus sa il duc inapoi sa il modifice, deoarece am facut biopsia dupa analiza CT. Dupa ce au vorbit cele doua doamne la telefon mi s-a dat al doilea rezultat cu mici diferente care au fost solicitate de Dna Dr ORL. In a doua interpretare a CT ului apare in plus fata de prima interpretare "discreta densificare in ventriculul stang, fara a avea aceeasi priza de contrast cu
formatiunea din coarda" nu stiu care varianta e buna ?
Precizez ca am si rezultatul in format electronic de la CT si daca e nevoie pot merge si la alt medic pentru alta interpretare avand CD-ul.
Doresc sa - mi precizati daca e posibila interventia chirurgicala, dar sa pot vorbii, fara montarea de aparat de respirat si unde anume ?
Diagnostic actual: dat la externare =Tumora laringelui cu evolutie imprevizibila si necunoscuta
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: