ropeata pe gland
buna. as vrea sa va descriu si eu putin problema mea sa-i zic asa, mi-a aparut in urma cu ceva timp o roseata pe capul penisului undeva la baza, nu ma deranjat dar am fost indata la medic acesta mi-a prescris Nidoflor si Canesten mentionand sa le aplic pe simultan de 2 ori pe zi fiind o afectiune micotica, am urmat tratamentul cu cele 2 unguente timp de 2 luni, dupa ce am incetat sa mai aplic imedia aparut acea roseata, am fost la un al doilea medic sa mai cer o parere, a zis ca nu vede nimic in neregula si mi-a recomandat doar o emulsie dermatologica de curatare
Sebamed, problema persista si ca o simtoma suplimentara daca nu mai aplic unguentele mi se usuca capul lipindu-se astfel preputul si simt o durere la decalotare.
Urmeaza sa consult un nou medic dar totusi am vrut sa postez si aici problema mea poate s-a mai confruntat cineva si de ce nu poate mai si altii nevoie de aceasta informatie ! Va multumesc.
Sebamed, problema persista si ca o simtoma suplimentara daca nu mai aplic unguentele mi se usuca capul lipindu-se astfel preputul si simt o durere la decalotare.
Urmeaza sa consult un nou medic dar totusi am vrut sa postez si aici problema mea poate s-a mai confruntat cineva si de ce nu poate mai si altii nevoie de aceasta informatie ! Va multumesc.
1 comentarii
Nu stiu ce sa zic, Ciprian... Si fostul meu pieten a patit la fel, inante de a fi cu mine. Era cu o tipa, si tot asa se temea si el. Poate fi de la gelul special pe care il folosesti pentru spalarea penisului, sau poate fi de la urina. Nu e nimic de speriat. As putea sa iti recomand un unguient pe care mi la recomandat si mie medicul, pentru copilasul meu. La el avea mereu o culoare roz - rosie. Acum e mai bine, ii spal penisul cu ceai de musetel si il dau cu bepanthen de fiecare data cand il schimb. -
Alte subiecte recente din această secțiune: