rosatura de la pantofi

17-09-2009
tudor_alexandru
Nu este medic/terapeut
tudor_alexandru
Buna ziua. Am facut ieri pe 16.09.2009 o rosatura la fiecare picor in partea din spate (nu stiu exact cum se numeste zona aceea, probabil gamba), unde pantoful sport a presat pielea datorita formei lui (e putin incovoiat spre interior in partea din spate). In afara de faptul ca s-a descuamat pielea putin in zona aceea, nu am alte probleme insa orice altceva as incalta ma jeneaza. As dori sa-mi spuneti cam in cate zile se vindeca de la sine si daca puteti, sa-mi recomandati ceva care sa grabeasca vindecarea. De asemenea, ce as putea sa pun pe viitor in locul acela sub soseta pentru a preintampina acest lucru? Personal, m-am gandit la un leucoplast sau ceva din bumbac 100%.
De asemenea, sper sa se mai lase si pantofii in partea din spate. Mentionez ca acest lucru mi s-a intamplat deoarece pantofii sport sunt noi (prima oara cand i-am incaltat), insa calitatea lor este una foarte buna (470 lei inainte de reducere), doar ca eu nu eram obisnuit cu incaltaminte putin incovoiata spre interior in partea din spate.
Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
17-09-2009, ora 16:13
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Faptul ca v-a ros pantoful inseamna ca este de calitate proasta, indiferent de pret! In mod normal, un pantof de calitate nu produce rosaturi! Aplicati un unguent cu antibiotic, cum ar fi Baneocin, pentru a nu se infecta ranile si protejati-le cu un plasture steril.
Adaugă un comentariu / răspuns