rosire a pieliiiii!!!!!!!!!

30-03-2012
adytzascumpik
Nu este medic/terapeut
adytzascumpik
Buna !! De cateva saptamanii, in jurul sanilor si al gatului imi apar pete rosii sau rosesc complet cand st excitata!! nu ma ustura, nu ma mananca, nu simt absolut deloc cand imi apar!! este foarte jenant!! nu stiu ce sa fac ca sa scap sau cum sa controlez sa nu imi mai aparaa !!!
3 comentarii
0
01-04-2012, ora 13:29
bobounudoitrei
Nu este medic/terapeut
bobounudoitrei
Buna ziua! am nevoie de ajutor, acum doua zile mi-a aparut pe corp in zona pieptului, pe spate, maini, urechi si fata o roseata sub forma de pete mici cu o usoara mancarime.Tin sa mentionez ca inainte de aceste simptome am mancat un sortiment de pizza cu ceva mai multa carne si am consumat alcool.
Va multumesc anticipat!
0
01-04-2012, ora 21:51
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
@boboundoitrei

Pare a fi o toxiinfectie alimentara, provocata de alimente stricate pe care le-ati ingerat in necunostinta de cauza. Duceti-va la medicul de familie sa va dea o trimitere la medicul dermatolog, eventual la un gastroenterolog. Vedeti ce va mai spune/indruma medicul de familie sa faceti/cum sa procedati.

Sanatate multa!

@adytza

Nu cred ca este o reactie anormala. Probabil in zonele respective se dilata vasele de sange si ti se iriga mai mult pielea. Nu cred ca ai cum sa "tratezi" aceste zone, poate doar daca pui gheata sau comprese cu apa rece pe ele. :) Ceea ce nu pare a avea sens sa faci in contextul de care pomenesti.
0
02-04-2012, ora 15:32
bobounudoitrei
Nu este medic/terapeut
bobounudoitrei
va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: