Rosu in gat la fetita de 5 ani

Buna dimineata
Fetita mea de 5 ani a fost diagnosticata cu rosu in gat.In afara de febra (38.5) alte simptome nu are.Am mers in aceasta dimineata la medicul ns pediatru care ne-a dat faimosul augmentin si ne-a facut si un exudat.Eu am acasa aerosol dar din pacate cand am intrebat-o pe Dna Dr care este si o femeie si profesional si om exceptionala ea mi-a zis ca nu cunoaste ac aparat si nu poate sa-mi spuna nimic.Eu l-am folosit ptr raceli usoare, nas infundat dar pt rosu in gat cu febra nu stiu ce substante as putea sa folosesc.Va rog mult daca ma poate ajuta cineva.
Fetita mea de 5 ani a fost diagnosticata cu rosu in gat.In afara de febra (38.5) alte simptome nu are.Am mers in aceasta dimineata la medicul ns pediatru care ne-a dat faimosul augmentin si ne-a facut si un exudat.Eu am acasa aerosol dar din pacate cand am intrebat-o pe Dna Dr care este si o femeie si profesional si om exceptionala ea mi-a zis ca nu cunoaste ac aparat si nu poate sa-mi spuna nimic.Eu l-am folosit ptr raceli usoare, nas infundat dar pt rosu in gat cu febra nu stiu ce substante as putea sa folosesc.Va rog mult daca ma poate ajuta cineva.
1 comentarii

pentru inflamatii acute se foloseste
fiola ACC + 2-3 pic de Dexametazona din fiola + 2=3 [ic de ulei volatil de Eucalip
fiola ACC + 2-3 pic de Dexametazona din fiola + 2=3 [ic de ulei volatil de Eucalip

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Febra copil, rosu in gat
- 5fetita mea are 9 luni, este alaptata dar face des rosu in gat...
- 2fetita mea a facut rosu in gat.
- 67imunitatea scazuta
- 4Sensibilitate a gatului
- 3operatia de polipi, gat rosu... la copil de 5 ani
- 4proteus in exudat faringian
- 5despre imunitate.. rosu in gat, bronsita
- 30Dexametazona pt aerosol?
- 6Baietel de 7 ani receste foarte repede
- 12rosu in gat la un baietel de 7 luni
- 7Pseudomonas Aeruginoasa (bacilul pioceanic)
- 6inceput de rosu in gat
- 8temperatura de 35.5 dupa febra si transpiratie rece va rog raspundeti!
- 6fetita de 4 ani raceste foarte des (aproape in fiecare luna)
- 1Rosu in gat
- 1exudat dupa homeogenes
- 5Rosu in gat, usturime in gat, durere musculara... recomandari
- 2amigdale marite, rosu in gat, febra
- 2zinat ptr rosu in gat
Mai multe informații despre: rosu in gat