RUBEOLA SI SARCINA
in luna martie a acestui an am pierdut o sarcina.mai exact aceasta s-a oprit in evolutie la varsta de 5 saptamani.
in luna mai am inceput sa ma pregatesc pentru o noua sarcina, mi s-a recomandat sa fac complexul torch pentru a vedea eventuale infectii care ar fii putut provoca pierderea sarcinii anterioare si pentru eliminarea riscurilor la o noua sarcina. Cand am primit rezultatul la acest complex am avut o surpriza de proportii, din rezultate reiesea ca am avut o infectie recenta cu rubeola, fapt care, asa cum au spus multi ar fii putut provoca pierderea sarcinii anterioare. Desi a fost foarte greu in momentele acelea am incercat sa trec peste si acum incerc sa ma pregatesc cat mai bine inainte unei noi sarcini, asa ca, asa cum mi s-a recomandat la aproximativ 1 luna am refacut testul pentru rubeola pentru a vedea din nou valorile anticorpilor IgG si IgM. Deoarece nu mai am rabdare pana la primirea rezultatelor, dureaza in jur de o saptamana, as dori sa stiu daca mai este vreun pericol pentru o noua sarcina, aceasta infectie cu rubeola. A mai trecut cineva prin asa ceva?
in luna mai am inceput sa ma pregatesc pentru o noua sarcina, mi s-a recomandat sa fac complexul torch pentru a vedea eventuale infectii care ar fii putut provoca pierderea sarcinii anterioare si pentru eliminarea riscurilor la o noua sarcina. Cand am primit rezultatul la acest complex am avut o surpriza de proportii, din rezultate reiesea ca am avut o infectie recenta cu rubeola, fapt care, asa cum au spus multi ar fii putut provoca pierderea sarcinii anterioare. Desi a fost foarte greu in momentele acelea am incercat sa trec peste si acum incerc sa ma pregatesc cat mai bine inainte unei noi sarcini, asa ca, asa cum mi s-a recomandat la aproximativ 1 luna am refacut testul pentru rubeola pentru a vedea din nou valorile anticorpilor IgG si IgM. Deoarece nu mai am rabdare pana la primirea rezultatelor, dureaza in jur de o saptamana, as dori sa stiu daca mai este vreun pericol pentru o noua sarcina, aceasta infectie cu rubeola. A mai trecut cineva prin asa ceva?
1 comentarii
Mika1805 imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. Am patit si eu, am pierdut o sarcina la 19 saptamani din cauza rubeolei. Din pacate stiu cat de greu este, eu n-am putut sa ma mai gandesc la o noua sarcina decat dupa vreo 6 luni. Sfatul meu este sa astepti pana ce IgM devine negativ. Nu cred ca mai este nici un pericol acum, dar sincer eu nu as mai risca nimic dupa ce am patit. Iti doresc numai bine si sa vina bebe cat mai repede.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?