S-a arătat la TV că molnupiravir tratează Covid 100%.De ce nu se aduce cat mai repede?

05-11-2021
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Aduceți Molnupiravir, un medicament antiviral eficient, mai repede, in spitale și farmacii în doze de milioane că asta vindeca covidul 100% a zis la TV in urma unui studiu științific și lăsați deoparte propaganda pentru vaccin.A zis acum la Antena 3 că ar fi un medicament minune de la care în studiu nu a murit nimeni de covid de la el, toți s-au vindecat și au fost și cu morbiditati printre ei destui.De ce nu se aduce medicamentul și se da bolnavilor de covid și tot se face reclama la vaccin întruna, o fi bun vaccinul dar au murit unii oameni de la el și alții au avut reacții adverse grave.Nu e mai bine sa se aducă medicamente antivirale in masa în Romania decât să se vorbească doar de vaccin?Mai sunt soluții și în afara de vaccin și acelea sunt medicamentele antivirale și anticorpii monoclonali.
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
5 comentarii
2
05-11-2021, ora 00:39
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Antena 3…
2
05-11-2021, ora 09:11
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
fiindca abia este in teste si abia incepe productia. fiindca costa 700 dolari cutia
1
05-11-2021, ora 10:16
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Lada vrăjeală Albert Rufus, tocmai a zis oficial un doctor renumit la Antena 3 și s-a zis și la toate trusturile de presă și alte televiziuni Nu ai auzit de molnupiravir?Caută despre studiul științific pe net.
1
05-11-2021, ora 14:35
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Abia se testeaza, nu stiu ce sa zic dar la pomul laudat nu mergi cu sacul.
2
06-02-2022, ora 08:09
Echilibru
Nu este medic/terapeut
Echilibru
De parca vaccinul a fost studiat pentru mult timp... Pe ce esantioane de oameni, pentru cat timp, cu ce istoric medical, ce categorii de varste? Totul e ambiguu, dar promovarea si vanzarea agresiva a vaccinului prin amenintari si limitarea libertatii nu se opreste. Pacat ca oamenii de peste tot sunt asa de submisivi si obedienti, eu in pandemie am vazut ca sunt inconjurat de oameni care executa ordine si se simt amenintati doar pentru ca asa le spun autoritatile competente. Frica de autoritate e mare si poate creea turme de oameni legati la ochi care merg in directia in care sunt programati.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.